• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durumumdan Şikayetçiyim Lütfen Sadece Yardım !

gurbaa_

İyileşiyorum..
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
215
1
48
Ankara
Arkadaşlar konuyu başka bir topicte de paylaştım ama sanırım en doğru yeri burası umarım sadece çözüm amaçlı yorum alırım. Sorunum kişisel bakım sırasında gördüğüm p.p. bölgemde m.k.t çevresinden vajinaya doğru uzanan uzun süreden beri var olan bir siyahlık. Ten rengimden farklı ve koyu bir renkte. Bu durumdan son derece rahatsızım. Neden olduğunu bilmiyorum bir çözüm varsa krem veya bir başka şey gibi söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

Koltuk altı ve genital bölgede lazerden oluşan koyuluklar oluyor
Bununla ilgili genelde yapılan yorumlarda kese yapılması söyleniyor
sizinki hep var mıydı neden oldu bilemiyorum ancak jilet falan kullandıysanız belki ondandır
kese yapmak denenebilecek bir yöntem gerçi fakat
yine de siz bilirsiniz

Koltuk altı ve genital bölgede lazerden oluşan koyuluklar oluyor
Bununla ilgili genelde yapılan yorumlarda kese yapılması söyleniyor
sizinki hep var mıydı neden oldu bilemiyorum ancak jilet falan kullandıysanız belki ondandır
kese yapmak denenebilecek bir yöntem gerçi fakat
yine de siz bilirsiniz

Uzun zamandan beri var yaklaşık 4 senedir falan jilet kullandığım zamanlarda oldu. Kese yöntemi bilmiyorum bu seferde tahriş olmasın sonuçta ince bir deri

Uzun zamandan beri var yaklaşık 4 senedir falan jilet kullandığım zamanlarda oldu. Kese yöntemi bilmiyorum bu seferde tahriş olmasın sonuçta ince bir deri

yani dediğim gibi siz bilirsiniz ancak kimde böyle bir sıkıntı okuduysam
hep kese deniyor
tahriş olması için her gün, çok sert yapmanız gerekir ki siz de arada bir daha normal yaparsanız belki

yani dediğim gibi siz bilirsiniz ancak kimde böyle bir sıkıntı okuduysam
hep kese deniyor
tahriş olması için her gün, çok sert yapmanız gerekir ki siz de arada bir daha normal yaparsanız belki

Deniycem çok teşekkürler yorumunuz için. :)

Rica ederim :) umarım etkili olur

Back