• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durumum ne çözemedim

BaLLon

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
7
0
16
Bursa
selamlar öncelikle,canım çok sıkkın sadece biraz konuşmak ,canımı sıkan konunun dışarıdan nasıl göründüğünü anlamak için yazıyorum
Erkek arkadaşım var sanal tanıştık uzaktayızda 1,5 yılı aştık bi kere geldi görüştük neyse uzun zaman önce forumlarda tanıştık çıktıktan 1 ay sonra bana kızlarla konuşmicam diye söz verdiği halde eski forumuna üye olmuş tanıyanlar tanımış onlarla felan konuşmuş benden gizli tabi haberim yok.rastgele buldum kendisini sen misin dedim hayır dedi yeminler etti.sonra o olduğu ortaya çıktı seni kaybetmemek için dedi.zaten o dönemler üye olmuş 2-3 ay sonra sildirmiş.sildirdiği için tabi ki göremiyorum profilini falan.genel olarak konuşmayı seven biri sempatik yani.forumdada öyle tanıdıklarıyla tanımadıklarıyla iyi öyle kızlara yavşama tarzı bişey ileri giden bişey görmedim ama genede beynim kaynıyo bu yazıyı neden yazıyorum bilmiyorum güvenemiyorum.bişey olmadı dedi hep sen vardın dedi.söylediğine göre forum dışı msnlik facelik tellik bişey yok ama bilmiyorum sonuçta o ben değilim diye bile yemin etmişti.Öylesine gittim dedi bişey olmadı dedi.ama burdada o kadar çok aldatılma hikayesi okudum ki özellikle sanal üzerinde artık kafam karışmaya başladı.Sizce aldatıldım mı?yani bu aldatma mıdır? abartıyomuyum?ben aldatıldım da şu anda yedirmeye mi çalışıyorum bunu sizce?çünkü olduğum yerden objektif bakamıyorum fikriniz ne?
---------------------------------
DÜZENLEME
---------------------------------
Dün benden gizli face adresini yakaladım.beni engellemiş.dersaneden seınıfından 5 kız felan arakadaşıymış 4 ü face dondurmuş birinide aylar önce sildiğini idda ediyor.onların eklediğini söyledi.kız ismi aradınmı dedim hatırlamıyorum dedi yemin edemedi.1 kızın profiline 2-3 kereden fazla baktınmı diye sordum takip ediyormu diye yemin etti daha fazla bakmadım diye.seni seviyorum hep sen oldun başkası olmadı diye yeminler ediyor.
Ben artık ne yapacağımı şaşırdım bi akıl?o kadar kötü durumdayım ki hiç bişey acımı dindirmiyo beni sevmiyormu?güvenemem tamam güvenme artık demeyin biliyorum.ama o beni sevmiyormu?bi erkek sınıfından kızı facede arattırdıysa sevgilisi varken bunun anlamı ne?hep hata yaptım özür dilerim diyor ama anlamı ne lütfen?

Son düzenleme:
1.5 yılda bir kez mi görüştün , ve sevgilisiniz değil mi yanlış anlamadım ?

1.5 yılda bir kez mi görüştün , ve sevgilisiniz değil mi yanlış anlamadım ?

Ballon, elbette ki bu aldatma değildir anlattığınız ve sizin olaya vakıf olduğunuz kadar, fakat aldatmak sadece karşı cinsle olan bir durum değildir.
Yemin edecek kadar gözünü karartmış bir kişi bunu her defasında ar etmeden yapacaktır.

Yemin ederek ve dürüst davranmayarak zaten bu ilişkiye vurabileceği en büyük darbeyi vurmuş.

Burada okuduğunuz aldatma olaylarının dışında, hayata bir defa geliyor insan, BİR DEFA.

Değmez, böyle eften püften nedenlerden dolayı sizin üzen insanlara gereğinden fazla değer vermeye DEĞMEZ.

Daha engin konular var insanların tartışmasına değecek, böyle bir mesele için sizi üzmesi, üstüne yalan atması zaten kaybetmeyi göze almaktır.

internet üzerinden tanışmak bana göre normal birşey abimde böyle evlendi ve çok mutlular ama sizin durumunuz biraz farklı geldi bana 1,5 sene az bi zaman değil ve bi kere gelmiş
bu şekilde uzaktan ne tanıyabilirsin onu ne de güvenebilirsin
bi kere yalan da söylemiş yaşadığı yerde neler yapıyor bilemezsiniz
ne kadar uzaklıkta ve gelememe sbepleri neler onlar da önemli ileri dönük düşünüyorsanız daha çok vakit geçirmeniz ve tanımanız gerekir

bu anlattığın aldatma değil arkadaşım için rahat olsun
Ama içinin rahat olmamasını gerektiren asıl şey birbuçuk sene içinde bir kez görüştüğün birini sevgilin olarak görmen
Adam her nerede yaşıyorsa orada evli mutlu çocuklu bile olabilir.
Nasıl bir güven ve sahiplenme bu ben anlamadım.
İnternetten tanışıp görüşerek evlenen arkadaşlarım var Ama dikkat et cümleye tanışmak yetmiyor görüşmek kısmı da var
Sen bir kere görmüşsün bence ya daha çok bir arada vakit geçir ya da böyle hayal dünyasında var olan biri için beni aldattı mı ne yaptı ne oldu diye o güzel canını hiiç üzme
Ayrıca hayat kısa birbuçuk sene ömürde baya uzun boşa vakit harcamış olmanı istemem..

Amcamın oğlu internette tanıştı evlendiler bir de çocukları oldu Allah bozmasın :)
Ben sevgilimle internette tanıştım 1.5 sene oldu beraberiz ancaaak haftada 2 defa muhakkak görüşmüşüzdür sadece net vesile oldu ama ilişki net üstünden götürmedik.
Ben bile telefonları kontrolüm altında olduğu halde sorguluyorum sen nasıl inanabiliyorsun.
Canım ortada zaten bir ilişki olduğunu düşünmüyorum birini net üstünden tanıyamazsın.
Aldatılma ihtimalin ne yazıkki herzaman var. Yanında hiç olmadığın birine bu kadar güvenme derim .

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında ancak o kadar görüşebilirdik yani sınava hazırlanıyor:/bu sende hazırlanıyor burada üni düşünüyor:/ eli boş olsa gelmeme meselesine bende takılırdım da vakti yok biliyorum:/
ben bişey yapmadım orada dedi ama konuşmam hataydı farkındayım dedi ama ikimizinde güven sorunu var:/bunun üzerindende 1 yıl geçti yani çok geride kaldı ama aklıma geldikçe farklı hissediyorum
.birde telefon kontrolü nasıl sende onu açıklayabilir misin?:/hımm sanırım 2 haftada görüştüğünüzden malesef bizim mesafe var :/

Son düzenleme:
benimde 15 yaşlarımda böyle bi sevgilim vardı 2 senede 2 kere görüşmüştük =) boynuzlarımında haddi hesabı yoktu ama ben konduramıyodum :52: o okumuyodu bile çalışıyodu ama başka şehirlere arkadaşlarının yanına gidip kalabiliyodu. benim yanıma gelmeye kalkınca işler yoğun diyodu.. sınav hazırlığı vakit bulamama kesinlikle bahane olamaz canım. forumlara takılcak vakti varsa senin yanına gelicek vakti de vardır.. bence artık bu yaşadıklarını bi sorgula nereye kadar böyle devam edicek?

aslında ancak o kadar görüşebilirdik yani sınava hazırlanıyor:/bu sende hazırlanıyor burada üni düşünüyor:/ eli boş olsa gelmeme meselesine bende takılırdım da vakti yok biliyorum:/
ben bişey yapmadım orada dedi ama konuşmam hataydı farkındayım dedi ama ikimizinde güven sorunu var:/bunun üzerindende 1 yıl geçti yani çok geride kaldı ama aklıma geldikçe farklı hissediyorum
.birde telefon kontrolü nasıl sende onu açıklayabilir misin?:/hımm sanırım 2 haftada görüştüğünüzden malesef bizim mesafe var :/

bunlar kesinlikle bahane "vaktim yok". insan sevdiğini özler ve yüzyüze görüşmek ister. burdan birisi de yazmıştı. sizle bunu net üzerinden yürütüyorsa başkasıyla da yürütür diye. hiç sağlıklı bir durum değil net üzerinden biriyle "sevgili" demek. hayal dünyasında yaşıyor insan kafasında ona göre bişileri yazıyor çiziyor. bu kadar uzun bir süre görüşmemek hiç normal değil. siz de internet bağımlısı bir asosyale dönüşmüşsünüz allah bilir.

nerden mi biliyorum? bende bir ilişki yaşadım ve farklı şehilerde olduğumuz için, sevgilimde gün içinde çok fazla telefonla görüştüğü için genelde netten yazışıyorduk. ama ayda 1,2 defa görüşüyorduk muhakkak. ama böylesi bile sağlıklı değil. bu kadar basit bir konuda yalan atması da çok kötü. o lafı bilirim "seni kaybetmemek için". seni kaybetmemek için daha kötü bişi yapıyor unutma.

Haftada 2 gün dedim canım :)
Güven zor kazanılan birşey ben senin durumunda olsam yanında hiç olmadığım birine güvenmem pek zor.
Kendini bunun için üzüp durma net üstünden ilişki yürütmek çok imkansız.
Siz sadece sohbet ediyorsunuz başka paylaşım yok arada.
Telefon kontrolü dediğim şey görüştüğümüzde telefonun sürekli ortada olması başka birşey değil.

Ve arkadaşlar haklı kız başına sen gidemeyeceğine göre 1.5 yılda çok defa yolunu bulup gelmeliydi.
Sana tavsiyem normal dünyadan birini bulup sevmen.

Bu kadar bağlanmamalıyım sanırım artık daha gerçekçi düşünüyorum.ama yinede pat diye bitirebileceğim bişey değil ayrılmadık hiç yani bağlandım çok .şu görüşme meselesine de ben hiç bu kadar takılmamıştım yani şu yüzden sanırım geçen sene sınavlarımız biter bitmez yazın geldi,görüştük sonra zaten Ramazan sonrada benim dersler onunda yeniden üniye hazırlık devamlı dersanede haksızlık etmek istemem yakaladığım şüphelendiğim bişey yok sınava ciddi manada hazırlanıyor o yüzden bişey diyemem ama üni için gelmezse o zaman herşey oturacak ve içim o zaman rahat ederek tamam bu kadarmış diyebileceğim yani bekleyeceğim daha fazla bağlanmadan

bu konuya sunu soyleyebılırım artık ONU DUSUNMEMEN GEREKTİĞİ ortada...Herseye bı bahane bulup sucu başkalarının uzerıne atacak ve sana kendını affettirecek oldu ya..inanma sakın!! :47: :47: :47:

Back