kızlar durumu müsait olmayanlara gelinliğimi ödünç verebilirim.1 yıl önce evlendim bi kuru temizlemeye verilmesi yeterli olur.ihtiyacı olanlar özelden mesaj atsınlar fotosunu yollarım bu arada bursada oturuyorum sadece bursada ise verebilirim.bu arada emanete hıyanet yok ok.mi geri getirin yani:roflol::roflol:amacım durumu olmayanlara yardımcı olmak sevaptır diye düşünüyorum.bi günlük giydiğimiz bişey sonuçta.hee birde 41 kiloyum biraz zayıf olmalı isteyen ona göre
Eşyalara bu kadar değer yüklenirmi başka bi soruş şekliyle maneviyat maddiyatla bu kadar örtüştürülürmü?
Evlendiğin adam o gelinliği alamayacak olsaydı evliliğinin bi anlamı olmayacakmıydı yani...
Nasıl bir mantık , nasıl saçma bir yorum.beyondparadise kullanıcısından alıntı http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...elinligimi-odunc-verebilirim.html#post8856986
Eşyalara bu kadar değer yüklenirmi başka bi soruş şekliyle maneviyat maddiyatla bu kadar örtüştürülürmü?
Evlendiğin adam o gelinliği alamayacak olsaydı evliliğinin bi anlamı olmayacakmıydı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?