Gelinlik Modelleri durumu müsait olmayanlara gelinliğimi ödünç verebilirim

bahar1212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
599
1
96
39
Bursa
kızlar durumu müsait olmayanlara gelinliğimi ödünç verebilirim.1 yıl önce evlendim bi kuru temizlemeye verilmesi yeterli olur.ihtiyacı olanlar özelden mesaj atsınlar fotosunu yollarım bu arada bursada oturuyorum sadece bursada ise verebilirim.bu arada emanete hıyanet yok ok.mi geri getirin yani:roflol::roflol:amacım durumu olmayanlara yardımcı olmak sevaptır diye düşünüyorum.bi günlük giydiğimiz bişey sonuçta.hee birde 41 kiloyum biraz zayıf olmalı isteyen ona göre

canım ben evliyim ama sen çok zayıfmısın biraz zor bulunur o kiloda kıslar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ne ka düşüncelisin kız maşallah .. herkesler böyle olsa değmi bravaaa
yalnız amma zayıfmışın ha 41 kilo hatunu nerden bulcan zira ben şimdi evlenio olsam senin gelinlik benim bi kolumu kapamaz ayol kaydirigubbakcemile3
ama bu müsbet davranışından dolayı seni kocamanda kutluyorum alkisalkisalkis

Son düzenleme:
arkadaşım seni çok tebrik ederim.umarım ihtiyacı olan birileri bunu görür.bende senin gibi düşünüyorum 1 gece giyilen birşey yıllarca dolapta tozlanacağına ihtiyacı olan genç kızlarımızı mutlu eder.

çok düşünceli ve duyarlısın gercekten..tebrik ediyorum seni canım umarım birine bi hayrın dokunur..ve bende birine yarıdmın dokunsada dokunmasada böyle birseyi düşündüğün için kendi adıma ''Allah senden razı olsun'' diyorum canım.. opuyorumnanaktan

Tebrik ederim canım çok asil bi davranış benim durumum var çok şükür ama şöyle güzel bi
balayına gidebilmek için netten epey arandım ama bulamadım artık nüansın sahibi gidecek o balayına :gitme:

Tabrik ederim , şahsen ben böyle bir şeyi yapamam. O gelinlik dolabın içinde çürüsede kimseye giydiremem sanırsam.
zira benim en özel giyisim o, evet belki sadece bir kaç saat giydiğim bir şey ama manevi değeri ve büyüsü var
başka biri içinde bu anlamı taşımasını istemem açıkçası, belki bu yaptığım bencillik ama ne yapayım böyle düşünüyorum.
Sızi tebrik eder, saygılarımı sunarım.buyrunnnnnnnnn

bence biraz gereksiz bir yorum olmuş bu..

sonuçta insanların düşünceleri ve hissettikleri birbirinden çok farklı...

hele son yazdığınız cümle alakasız olmuş yani başka bişey diyemedim

konu sahibinide tebrik ederim duyarlılığından dolayı

Nasıl bir mantık , nasıl saçma bir yorum.
Evet benim gelinliğim benim için özel ve menevi değeri çok fazla.
bir zahmet yazdığım yorumun neresinde maddiyattan bahsettiğimi söyler misiniz?
Evlendiğim adam yani kocam o gelinliği almadı , biz en güzel günümüz için birlikte gidip beğenip gelinlik ve damatlığımızı aldık.
Siz bunu önemsemiyor olabilirsiniz bir itirazım yok ama benim düşüncem sizi neden bu kadar rahatsız etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…