• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum vahim.

fotag37

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
263
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar acil deneyimlerinize bilgilerinize ihtiyacım var şuan da doktora gidemiyorum. 21 yaşındayım ve bekarım adetim geçen gün bitti ve dün geceden beri yanmayla birlikte kahverengi kan ve akabinde siyah pıhtılaşmış kan geliyor :( Ne yapacağımı bilmiyorum sabahtan beri araştırıyorum biriside kızlık zarına gelen zarardan dolayı gelir yazmış öyle birşey asla yaşamadım ama acaba yanlışlıkla birşey mi yaptım diye düşünüp duruyorum. Bu neden olur kızlık zarıyla bir ilgisi var mıdır?

Kizlik zari ile ne ilgisi varmis cok ilginc.adetin bittiyse pihti seklinde kan geliyorsa dr a kesin gitmen gerektiginin belirtisidir.

Kizlik zari ile ne ilgisi varmis cok ilginc.adetin bittiyse pihti seklinde kan geliyorsa dr a kesin gitmen gerektiginin belirtisidir.

cnm kist ve enfeksiyon gibi görünüyor kızlık zarı tam ilişki olursa kanama ve yanma olabilir böyle bişey yok dediğine göre hemen doktora git....

Back