- 7 Aralık 2007
- 314
- 0
- 49
arkadaşlar bu çikolataları ben yapmıyorum ,yapan çok yakın arkadaşım,bu çikolataları iki çocuğuna bakabilmek için yapıyor.eşi malesef evini başka bir kadın yüzünden 8 ay önce bırakıp gitmiş .biri henüz 16 aylık biride 8 yaşında iki oğlu ile ayakta kalmaya çalışıyor bende ona elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum .eşi ile boşanamamış ve eşide ssk'lı bir işte çalıştığı gözktüğü içine resmi yardım alamıyormuş.
kendisi evinde yapıyor bu çikolataları bebeği olduğu için başka yerde çalışamıyor.2 tane pastaneye elden çikolata yapıyor., birazda annesi gönderiyormuş onunlada sadece kirasını ve faturalarını ödeyebiliyor .çok zor durumda sizin anlıcanız arkadaşlar.
resimlerini eklicem fiatlarınıda yazarım siparişleriniz 2-3 gün içinde elinizde olur.özel birşeylerde isterseniz iletebilirsiniz
kendisi evinde yapıyor bu çikolataları bebeği olduğu için başka yerde çalışamıyor.2 tane pastaneye elden çikolata yapıyor., birazda annesi gönderiyormuş onunlada sadece kirasını ve faturalarını ödeyebiliyor .çok zor durumda sizin anlıcanız arkadaşlar.
resimlerini eklicem fiatlarınıda yazarım siparişleriniz 2-3 gün içinde elinizde olur.özel birşeylerde isterseniz iletebilirsiniz