durudan el yapımı nefis çikolatalalar

duru16

izinliyim...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
314
0
49
arkadaşlar bu çikolataları ben yapmıyorum ,yapan çok yakın arkadaşım,bu çikolataları iki çocuğuna bakabilmek için yapıyor.eşi malesef evini başka bir kadın yüzünden 8 ay önce bırakıp gitmiş .biri henüz 16 aylık biride 8 yaşında iki oğlu ile ayakta kalmaya çalışıyor bende ona elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum .eşi ile boşanamamış ve eşide ssk'lı bir işte çalıştığı gözktüğü içine resmi yardım alamıyormuş.
kendisi evinde yapıyor bu çikolataları bebeği olduğu için başka yerde çalışamıyor.2 tane pastaneye elden çikolata yapıyor., birazda annesi gönderiyormuş onunlada sadece kirasını ve faturalarını ödeyebiliyor .çok zor durumda sizin anlıcanız arkadaşlar.
resimlerini eklicem fiatlarınıda yazarım siparişleriniz 2-3 gün içinde elinizde olur.özel birşeylerde isterseniz iletebilirsiniz

Eklentiler

• $Fotoğraf0810.jpg
    $Fotoğraf0810.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $Fotoğraf0806.jpg
    $Fotoğraf0806.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 153
  • $Fotoğraf0789.jpg
    $Fotoğraf0789.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 106
  • $Fotoğraf0813.jpg
    $Fotoğraf0813.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 112
bunlar en tatlı deniz canlıları yaklaşık 300gr geliyorlar fiatı 10 tl dir.
-biterlerin içinde antep fıstığı,
-sütlülerin içinde fındık var
-diyerleri beyaz çikolata ve beyaz sütlü karışık dır
4 çeşiten karışık olarak hazırlıyoruz
ama isterseniz tek çeşitde yapabiliriz

Son düzenleme:
fotoraf0799.th.jpg

bu çikolatalar içleri dolgulu dur
-dışı bitter, çikolata kaplı, içi fındıklı, kremalı sütlü çikolata dolgulu
-dışı beyaz çikolata kaplı, içi fındıklı kremalı sütlü çikolata dolgulu
-dışı sütlü çikolata kaplı,içi antepfıstıklı kremalı bitter çikolata dolgulu(favorimdir arkadaşlar bence divanda yok böğle çikolata:))
-dışı sütlü çikolata kaplı,içi fındıklı ,kremalı beyaz çikolata dolgulu
bunlarında 1 paketi 10 tl içinde 20 tane dolgulu çikolata var

Son düzenleme:
arkadaşlar bu çikolataları ben yapmıyorum ,yapan çok yakın arkadaşım,bu çikolataları iki çocuğuna bakabilmek için yapıyor.eşi malesef evini başka bir kadın yüzünden 8 ay önce bırakıp gitmiş .biri henüz 16 aylık biride 8 yaşında iki oğlu ile ayakta kalmaya çalışıyor bende ona elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum .eşi ile boşanamamış ve eşide ssk'lı bir işte çalıştığı gözktüğü içine resmi yardım alamıyormuş.
kendisi evinde yapıyor bu çikolataları bebeği olduğu için başka yerde çalışamıyor.2 tane pastaneye elden çikolata yapıyor., birazda annesi gönderiyormuş onunlada sadece kirasını ve faturalarını ödeyebiliyor .çok zor durumda sizin anlıcanız arkadaşlar.
resimlerini eklicem fiatlarınıda yazarım siparişleriniz 2-3 gün içinde elinizde olur.özel birşeylerde isterseniz iletebilirsiniz

Canım bunlar süper arkadaşının eline sağlık...

X