- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
İlaç kullanmaya başladınız mı?Eğer yeni kullanmaya başladıysanız ilk zamanlarda kalp çarpıntısı yapan ilaçlar var.15-20 gün dayanmaya çalışın Sonra geçer Eğer geçmezse doktorunuza anlatın ilacı değiştirir.Bana bir tane ilaç çok çarpıntı yapmıştı dayanamıyordum artıkGidiyorum zaten de inşallah işe yarar
6 ay kullandım ilaç onlardan kaynaklı birşey değil bitti tedavim zatenİlaç kullanmaya başladınız mı?Eğer yeni kullanmaya başladıysanız ilk zamanlarda kalp çarpıntısı yapan ilaçlar var.15-20 gün dayanmaya çalışın Sonra geçer Eğer geçmezse doktorunuza anlatın ilacı değiştirir.Bana bir tane ilaç çok çarpıntı yapmıştı dayanamıyordum artık
Evet öyleymiş en kısa zamanda dahiliyeye gidicmVitamin eksikligi de sebep oluyor.
İnşallah Yoktur çok sağolunBende de vardı yıllar önce çarpıntı, tiroid testlerim çok yüksek çıkmıştı. Bir kaç yıl sonra da ameliyat olmak zorunda kaldıminşallah sizde öyle bir şey yoktur ama kontrol ettirmekte fayda var. Geçmiş olsun
Evet haklısınız herkesin ayrı ayrı oluyor tabi sebepleriher kafein tüketende çarpıntı olacak diye bir kaide yok; her birey özeldir ve sağlık problerimiz de bize özel oluyor haliyle, doktoru ihmal etmeyin.
1.65 boyum var 55 kiloyum anemim yokBoyunuz kilonuz kac. Bi de kansizlik carpinti yapiyor. Aneminiz varsa tedavi olun.
Hiç su içmediğim gün bile oluyor acaba ondan mı ki benimkideMerhaba gerekli fiziksel kontrolleri yaptırdıktan sonra geçmeyen çarpıntı için terapi aldım hala geçmiyordu sonra dr olan arkadaşım cok fazla su icmedigimi farkedip carpintiyi onun yapabileceği konusunda uyardı beni. Günde en az 2 lt su içmeye başlayınca sorunum düzeldi, su alımınızı bi kontrol edin derim
Bende hep öyle düşünüyorum hangi doktora gitsem güvenmiyorum illaki gözden kaçırdıkları birşey vardır diyorumMutlaka birsey sebep oluyodur. Genis bir kan tahlili yaptirin tekrar. Gözden kacan basit birsey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?