Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimMuhtemelen sinirseldir benimde 1 ay boyunca çarpıntı ve yüksek tansiyon düzelmemişti,nörologun verdiği sinir ilacıyla halloldu çok şükür.pskiyatr yada nörologla görüşün
Muhtemelen psikolojik çünkü kafein hiç kullanmıyorum. Korkmaya başladım artık kalbim sürekli çarpıntı yaptıkçaDoktor degistirebilirsiniz. Yine bir şey çıkmazsa psikolojiktir. Ya sinir olabilir ya da kafein etkisi olabilir. Bende de var ama kafein kaynaklı. Her kahve içtiğimde çarpıntı olur
Psikiyatriste gidin, psikolojik. Bir de kendinizi ne kadar dinlerseniz o kadar yoğunlaşır ve sıklaşır. Oyle olduğunu hissettiğinizde nefes egzersizi yapın. Dikkatinizi başka bir şeye yoğunlaştırın.Muhtemelen psikolojik çünkü kafein hiç kullanmıyorum. Korkmaya başladım artık kalbim sürekli çarpıntı yaptıkça
Aynen kesinlikle öyle oluyor daha fazla oluyo nefes egzersizleride yapıyorum biraz rahatlatıyor tabi ama hep tedirginlik var tabiPsikiyatriste gidin, psikolojik. Bir de kendinizi ne kadar dinlerseniz o kadar yoğunlaşır ve sıklaşır. Oyle olduğunu hissettiğinizde nefes egzersizi yapın. Dikkatinizi başka bir şeye yoğunlaştırın.
Evet Demir eksikliğim var holterde takıldı ama doktor bi ilaç vermediDemir eksikliği var mı ,ritim holter takıldı mı ? troid,kortizol bakıldı mı
Kansızlık tedavisi görünce geçtiMerhabalar sürekli çarpıntım var her doktora gittim hiç bir sıkıntı yok ama çarpıntılarımın önüne geçemiyorum var mı böyle olan veya nasıl çarpıntının önüne geçiyorsunuz
Kalbinmi çarpıyo???Merhabalar sürekli çarpıntım var her doktora gittim hiç bir sıkıntı yok ama çarpıntılarımın önüne geçemiyorum var mı böyle olan veya nasıl çarpıntının önüne geçiyorsunuz
Dahiliye ye mi gitmem gerekiyor onun içinKansızlık tedavisi görünce geçti
EvetKalbinmi çarpıyo???
Demir eksikliğindendir o çarpıntı ,dahiliye ta da aile hekimi yazarvEvet Demir eksikliğim var holterde takıldı ama doktor bi ilaç vermedi
Baktırdım hepsine ama doktor hiç ilaç tedavisi vermediTansiyon ,vitamin eksıklıgı,Sinirsel ,norojojık olabılır canım.Ihmal etme.Çarptıgında tansıyonuna baktırıver
Ne dedi????Baktırdım hepsine ama doktor hiç ilaç tedavisi vermedi
Çarpıntın var ama ilaç verilecek durum yok dediNe dedi????
Başka doktora gitÇarpıntın var ama ilaç verilecek durum yok dedi
Gittim birsürü doktora ama hiç birşey çıkmadıBaşka doktora git