Durmayan burun akıntısı, sinüzit

gamzeli_st

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
349
0
arkadaşlar bende 3 aydır burnumdan rahatsızım en başta Grip oldum Burun akıntım hiç durmadı. Doktora gittim sinüzit olduğumu burunda et büyümesi ve alerjim olduğunu söyledi. İğne ilaç verdi kullandım geçmedi.Ameliyat olmalısın dedi olmadım korktum ameliyatlık bişeyim yok dedim burnumun akıntısı geçsin burnum açılır dedim ama burun tıkanıklığım hiç geçmiyor.

3 ay içerisinde burun akıntısı tıkanıklığı haricinde birde öksürük eklendi.Dr a gittim bronşit olmuşssun dedi iğne ilaç kullandım geçmedi öksürük çok şiddetli ve pskolojimi bozdu gece gündüz her fırsatta öksürüyorum.Tekrar gittim bu seferde dicek bişey bulamayınca karnımdan muayne etti Reflün var dedi onun için ilaçlar yazdı.Kullanmayı düşünmüyorum. Ben burnumun akıntsından dolayı öksürdüğüme inanıyorum.

Bende hiç koku almıyorum.3 aydır koku almadan yaşıyorum. kolonya keskin bi kokudur mesela onu bile burnuma elimi yapıştırdığım halde koku almıyorum.3 aydır kullandığım selpaklar şmdiye çift kişilik yorgan olmuştur :KK1:

Ameliyat olmak istiyorum artık illallah ettim :KK43: Benim şikayetimden ameliyat olan varmı acaba

Ben 9 yaşından beri sinüzitim
Hep burnum akardı kışın nefret ederdim o zamanlar kendimden
Sonra alerjim olduğunu öğrendim
Kullandığım ilaçlar sayesinde burun akıntımda , öksürüğümde yok
Bence sizinde alerjiniz var , muhakkak test yaptırın derim..

Son düzenleyen: Moderatör:
X