- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
-
- Konu Sahibi AngryPenguin
canım niye böyle noktalı yazdınn.zor okunuyorr
Konuya gelince aynen başlıktaki gibi
Durmak yok yola devam
başbakan bilmem kaç milyon ağaç dikti canım ne olacak bundan
Biz sit alanlarını imara açıp duralım, Gül de Roma'ya gidip bir tane bile avm olmamasına hayret etsin.
imzaladım
kızlar sizce bu imzaların yaptırımı var mı
ben çok imza kullandım böyle ama yine bildklerini okuyorlardır gibi geliyor :26:
imzaladım
kızlar sizce bu imzaların yaptırımı var mı
ben çok imza kullandım böyle ama yine bildklerini okuyorlardır gibi geliyor :26:
Şöyle ki, körü körüne bağlanılmayan, ne olursa olsun arkasında durulmayan, deli gibi sevilmeyen, her an bıçak üstünde olan iktidarlar gitme korkusuyla bu halk girişimi dediğimiz imza olayını çok ciddiye alır ve uygular. Bizim ülkemizde ne olur bu çıkarımı size bırakıyorum.
Peki siz Fatih'te olanları duydunuz mu?
Fatih'te bilmem kaç yıllık tapulu evler yeşil alan, otoparklar yeşil alanlar da imara açılmış, 2-3 hafta oluyor ben bu haberi tv'de seyredeli, Fatih'te yaşayan evi yeşil alan olan insanlarla röportaj yapılmış, onları dinledim, insanlar tapularıyla belediyeye koşmuşlar ve evlerinin yeşil alan olduğunu görmüşler tapu dairesinde, peki ne olacak diye sorunca yanıt alamıyorlarmış.
Ama gerçekten peki ne olacak?
Kaynak nerde diyeceksiniz:))) ben haberlerde seyrettim ama
Buyrun kaynak:http://buguntv.com.tr/fatih-ranta-kurban-mi-ediliyor-video-3155
Peki siz Fatih'te olanları duydunuz mu?
Fatih'te bilmem kaç yıllık tapulu evler yeşil alan, otoparklar yeşil alanlar da imara açılmış, 2-3 hafta oluyor ben bu haberi tv'de seyredeli, Fatih'te yaşayan evi yeşil alan olan insanlarla röportaj yapılmış, onları dinledim, insanlar tapularıyla belediyeye koşmuşlar ve evlerinin yeşil alan olduğunu görmüşler tapu dairesinde, peki ne olacak diye sorunca yanıt alamıyorlarmış.
Ama gerçekten peki ne olacak?
Kaynak nerde diyeceksiniz:))) ben haberlerde seyrettim ama
Buyrun kaynak:http://buguntv.com.tr/fatih-ranta-kurban-mi-ediliyor-video-3155
Hangi birine yetişelim bilmiyorum ki Mune çıkardıkları 6306 sayılı kanun sayesinde imara açmadıkları yer kalmayacak yakında yazık günah valla