Ghostlanmışsın özetle bu bir manipülasyon.
Fazla düşünme önüne
Zaten şu an konuşmuyoruz,ama beni neden ghostlamaya calissin ki onu anlayamadim.Ghostlanmışsın özetle bu bir manipülasyon.
Fazla düşünme önüne bak.
Arkadaş da olsa artık yolunuz ayrılmalı psikolojiniz bozulmasın istiyorsanız siz de ghostlayın.
Zaten şu an konuşmuyoruz,ama beni neden ghostlamaya calissin ki onu anlayamadim.
Evet cidden öyle artık çok yoruldum yani surekli ben düzeltmeye çalışıyorum kiskancliklariyla tripleriyle uğraşıyorum gel gör ki ondan hiç öyle bir yaklaşım göremedim şu an konuşmuyoruz zaten yazmam da hiç vır zaman dediğin gibi gelmek istiyorsa kendi gelsinBöyle insanlar çok yorucu oluyor. Ne yaptım ne dedim de alındı yine diye düşündürenler. Bence o iletişimi kesmişken üstüne düşmeyin gelmek isteyen kendi gelsin
Ama hep ne zaman bunu yapsa öğrenmeye çalışan barışmaya çalışan ben oluyorum o kadar sinirlerimi bozdu ki bu durum,dediğini yapmak için hiç bir şey olmamış gibi buluşalım mı bu gun ya da yarin askim musaitsen dedim bana olur demiş süper bu gun mu yarın mı demiştim bakayım da bir ya yazmis tamam dedim bir daha da yazmadı gördüğün gibi yine aynı şeyi yapmış amacı nedir ben cözemedim diğer arkadas hakkımda olur olmadık şeyler mı söylüyor da küsüyor ya da kendisi benim sevdiğim kadar beni sevmiyor mu anlamadım her şey bir anda oldu özellikle sevgilisi olduktan sonraBen olsam gönlünü alır gibi yapıp konuşup ısrarla ne olduğunu öğrenirim. Barışırız ve iki gün sonrasında da her yerden engeli basıp bir daha bana ulaşmasına izin vermezdim.
Arkadas olur olmadık şeyler söyleyip kusuyor ise zaten fazla tutuşsun hayatında. Sana sorması gerekmez mi. Uyar akıl mı biri sizin aranızı bozmak istese bu kadar kolay olmamalı. Neyse benim dediğim zaten barışma çabası değil. Ne olduğunu öğrenmeden hep içinde kalır öğrenirsen aklında da bir şey kalmaz. Öğren ne olduğunu çıkar hayatından. Bir ablan olarak tavsiyem bu.Ama hep ne zaman bunu yapsa öğrenmeye çalışan barışmaya çalışan ben oluyorum o kadar sinirlerimi bozdu ki bu durum,dediğini yapmak için hiç bir şey olmamış gibi buluşalım mı bu gun ya da yarin askim musaitsen dedim bana olur demiş süper bu gun mu yarın mı demiştim bakayım da bir ya yazmis tamam dedim bir daha da yazmadı gördüğün gibi yine aynı şeyi yapmış amacı nedir ben cözemedim diğer arkadas hakkımda olur olmadık şeyler mı söylüyor da küsüyor ya da kendisi benim sevdiğim kadar beni sevmiyor mu anlamadım her şey bir anda oldu özellikle sevgilisi olduktan sonra
Ne toksik bir arkadaşlık ilişkisi.Bence görüşmeyin ikiniz içinde en iyisi.Arkadaşlar olabildiğince kısa anlatmaya çalıştım yorumlarınızı bekliyorum Benim 7 senelik bir yakın arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ilk başlar da ayrı gitmezdi, hatta annesi beni çok severdi surekli beni çağırırdi bir tane daha arkadasimiz vardı biz onu pek yakın görmezdik onunla hatta bize bir kaç yanlış yapmıştı çok konusmazdik, annesi de o yıllar görüşmesini bile istemezdi o arkadaşla. Ama bazı zamanlar yakın arkadaşımın ben hiç sevgilileriyle tanışmadım istemem de zaten çok nadir görürdüm ama nasıl oluyorsa o diğer arkadaş hep içlerinde olurdu hatta arkadasim da dert yakınirdi. Bir ara nisanim oldu, ve arkadasimla kuaföre gitmiştik randevu için (diğer arkadas) zorla bir gelinlikciye girdirmisti dene ne olur diye denemistim bir kaç tane çekip arkadaş grubuma atmıştı ve arkadasim tam nisanimin olacağı gün kusmustu hatta ben artık gelmiyorum demişti onsuz gelinlik bakmaya gitmisim güya binbir türlü ikna etmeyle onca sıkıntımın arasında gönlünü almistim ben ona hiç bir zaman kusmedim ama o bana sürekli küserdi bir kere de hiç tanimadigim bir sevgilisi vardı bir kere gördüm o da sozumde kuaföre birakmisti hepimizi güya bundan önce o arkadaş ben onun sevgilisini hiç beğenmedim sevmedim dedigimi soylemis diye küsmüstü ki ben tanımıyordum bile o arkadaş defalarca bulusup bunu diyen bir insandı tartismistim falan filan geri barismistik hep gönlü almaya çalışan taraf bendim şimdi yine durduk yere selamı sabahı kesti neden boyle yaptığına da anlam veremiyorum sizce sebep ne bu arada bu arkadaş diğer arkadaşla buluşunca asla ama asla kabullenemezdi kiskanirdi beni ama kendisi bulusurdu ki sevgilisi olduktan sonra da biraz degismisti beni de çok severdi her zaman yanımda olur hiç bir şeyimi kaçırmazdı bende onu çok severdim içime o kadar dert oldu ki buralara kadar sordum sizce bunun sebebi nedir?
Dert ettiğine değmez. İnsanlar konuşabilen yaratıklar. Derdi varsa konuşsun, aciklaman içine siner sinmez onun kararı ama ben küstüm sen anla, peşimden koş ,çabala ... Offf yani. Hayat akıp gidiyorken kimse için uğraşamam. Yakın arkadaş dediğin herşeyi konusabildigindir gizemli bulmaca değil.Arkadaşlar olabildiğince kısa anlatmaya çalıştım yorumlarınızı bekliyorum Benim 7 senelik bir yakın arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ilk başlar da ayrı gitmezdi, hatta annesi beni çok severdi surekli beni çağırırdi bir tane daha arkadasimiz vardı biz onu pek yakın görmezdik onunla hatta bize bir kaç yanlış yapmıştı çok konusmazdik, annesi de o yıllar görüşmesini bile istemezdi o arkadaşla. Ama bazı zamanlar yakın arkadaşımın ben hiç sevgilileriyle tanışmadım istemem de zaten çok nadir görürdüm ama nasıl oluyorsa o diğer arkadaş hep içlerinde olurdu hatta arkadasim da dert yakınirdi. Bir ara nisanim oldu, ve arkadasimla kuaföre gitmiştik randevu için (diğer arkadas) zorla bir gelinlikciye girdirmisti dene ne olur diye denemistim bir kaç tane çekip arkadaş grubuma atmıştı ve arkadasim tam nisanimin olacağı gün kusmustu hatta ben artık gelmiyorum demişti onsuz gelinlik bakmaya gitmisim güya binbir türlü ikna etmeyle onca sıkıntımın arasında gönlünü almistim ben ona hiç bir zaman kusmedim ama o bana sürekli küserdi bir kere de hiç tanimadigim bir sevgilisi vardı bir kere gördüm o da sozumde kuaföre birakmisti hepimizi güya bundan önce o arkadaş ben onun sevgilisini hiç beğenmedim sevmedim dedigimi soylemis diye küsmüstü ki ben tanımıyordum bile o arkadaş defalarca bulusup bunu diyen bir insandı tartismistim falan filan geri barismistik hep gönlü almaya çalışan taraf bendim şimdi yine durduk yere selamı sabahı kesti neden boyle yaptığına da anlam veremiyorum sizce sebep ne bu arada bu arkadaş diğer arkadaşla buluşunca asla ama asla kabullenemezdi kiskanirdi beni ama kendisi bulusurdu ki sevgilisi olduktan sonra da biraz degismisti beni de çok severdi her zaman yanımda olur hiç bir şeyimi kaçırmazdı bende onu çok severdim içime o kadar dert oldu ki buralara kadar sordum sizce bunun sebebi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?