Durduk yere bayılıyorum

Beyza feyza

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
4
1
6
25
Bayılmak denemez ama şöyle anlatayım bugün sabah kahvaltı yapmak için buzdolabına gittim tam açmak için kolunu tuttum ve birden gözüm karardı sonra yere düştüğümü ve birkaç dakika orada kaldığımı hatırlıyorum. Ölüyor gibiydim sanki ve hiçbir şey hissedemedim bugün tam iki kez oldu ve uzun zamandır oluyor. Bunun bir nedeni var mı bilen biri söyleyebilir mi

Kan şekeriniz düşüyor olabilir , ani hareketlerden kaçınıp en kısa zamanda dr a gitmenizi öneririm ciddi birşey olmasa bile vitamin , ilaç verebilir. Geçmiş olsun

Bir kardiyolağa görünün. Kuzenimde aynısı oldu kalbi ile alakalı bir sıkıntı çıktı , kalp ameliyatı olacak şimdi .
Kalbinizde değil de başka yerde vardır belki sıkıntı allah korusun , mutlaka doktora gidin . İhmal etmeyin .
Geçmiş olsun

Postural hipotansiyon gibi duruyor hipoglisemi hemen geçmez. Tamamen farklı bir nedeni olabilir ertelenecek birşey değil. Tabi yetersiz beslenmiyorsanız

Benim Bi arkadaşımda öyle oldu yıllar önce bir anda başladı. Sonradan baya artış gösterdi doktorlar hiç bir şey bulamadı proflar bile. çareyi yanliz kalıp dinlenip uyumakta buldu ve ise yaradı. İnşallah senin öyle olmaz doktora görün ve bol bol dinlen uyu beyin yoruluyor sanırım....

Geçmiş olsun, vücudunuzda bir şeyler ters gidiyor olmalı. Bir doktora görünün. Allah korusun tehlikeli bir yerde başınıza gelirse bir kaza olabilir.

Aniden kalktığınızda oluyor vücut bi anda dengesini toplayamadığı için. Ben alıştım artık günde bi kaç kez oluyor. Hemen yere çöküyorum düşmeyim diye geçmesini bekliyorum sonra kalkıyorum. Yine de içiniz rahat etmezse doktora görünün

Bir zamanlar bana da oluyodu o. Strest yaptığınız üzüldüğünüz bi durum var mı? Bende düşüp dudağımı falan yardığımı biliyorum. Aniden gözlerim kararıyo sonra bembeyaz oluyodu ve peşinden olduğım yere düşüyodum. Özellikle açsam ya da acıkmaya yakınsam da oluyodu. Strest vs azalınca o da geçti gitti şimdi binde bir oluyo. Doktora gitmemiştim ama siz temkinli olup bi gidin isterseniz

Stres değil ama anksiyete, depresyon var. Buna bağlı olabilir mi bilmiyorum teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…