Evet 2. Çizgi belli en son betaya ne zaman baktırmıştınızMerhabalar bugün 4 gün geciktim ve erken gebelik testi yaptım . İlk negatif olduğunu düşündüm 15 dakka sonrasında silik çizgi gördüm . Fotoğraf ekliyorum . Bu arada adetin ilk günü kan vermiştim beta <0,20 çıkmıştı ama hala adet olmadım . Aranızda bu şekilde gebe olduğunu öğrenen oldu mu ?
Su ile ıslattım çizgi silinmedi bi Ümit bizimki deİlk 5dk önemli 10 dkyı geçiyorsa dikkate almıyorsunuz bir de bana kuruma çizgisi gibi geldi
15 Ocak ta baktırmıştım adet olmam gereken gündü bugün 4. Günüm olması gerekiyordu , geçen ay aşılama yaptırmıştım kullandığım ilaçlardan da gecikmiş olabilirim sanırımEvet 2. Çizgi belli en son betaya ne zaman baktırmıştınız
Test pozitif görünüyor geç döllenme de olabilir kuruma çizgisi de bence pazartesi hala adet olmazsanız bi kan verin isterseniz. İlk aşılamanızmıydı15 Ocak ta baktırmıştım adet olmam gereken gündü bugün 4. Günüm olması gerekiyordu , geçen ay aşılama yaptırmıştım kullandığım ilaçlardan da gecikmiş olabilirim sanırım
Banada doktor 3 ay ilaç kullanıcsksın dedi gebelik oluşmazsa rahim filmi çektirceksin dedi ilaçları kullanmadan çektirsem olurmu acaba yardım15 Ocak ta baktırmıştım adet olmam gereken gündü bugün 4. Günüm olması gerekiyordu , geçen ay aşılama yaptırmıştım kullandığım ilaçlardan da gecikmiş olabilirim sanırım
Evet ama ben aşılamayı geçen ay oldum bu ay ara verdim şu an hiç bir ilaç kullanmadım adetim gecikince de şüphelendimTest pozitif görünüyor geç döllenme de olabilir kuruma çizgisi de bence pazartesi hala adet olmazsanız bi kan verin isterseniz. İlk aşılamanızmıydı
Ben de rahim filmi çektirdim , çünkü başımda üç sağlıksız gebelik geçti . Doktor ne ilacı verdi folik asit mi ?Banada doktor 3 ay ilaç kullanıcsksın dedi gebelik oluşmazsa rahim filmi çektirceksin dedi ilaçları kullanmadan çektirsem olurmu acaba yardım
Zaten kullandığımız ilaçlar 2 3 ay kadar etki edebiliyormuş aşılama sonrası bir ay dinlenme veriyorlar bi sonraki aşılama için o ay gebe kalan çok oluyor inşallah öyledir. İmkanınız varsa şimdi acilden betaya baktırmaya da gidebilirsinizEvet ama ben aşılamayı geçen ay oldum bu ay ara verdim şu an hiç bir ilaç kullanmadım adetim gecikince de şüphelendim
Bakalım hayırlısı yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcamBenim yaptığım testlerde negatif oluyordu ama bu dediğiniz kuruma çizgisi hiç çıkmıyordu bembeyaz yani kuruma çizgisini ilk defa burada duydumsizin çizgi belli umarım gebelik vardır inşallah
Yarın sabah bi test yapacağım tekrardan hemen heveslenmek istemiyorum bi de başımda üç sağlıksız gebelik geçince sağlıksız olmasından korkuyorumZaten kullandığımız ilaçlar 2 3 ay kadar etki edebiliyormuş aşılama sonrası bir ay dinlenme veriyorlar bi sonraki aşılama için o ay gebe kalan çok oluyor inşallah öyledir. İmkanınız varsa şimdi acilden betaya baktırmaya da gidebilirsiniz
Hiç kötü düşünmeyin inşallah yarın daha net bir şekilde çift çizgi görürsünüz. Ben de aşılama yaptırdım pazartesi kan sonucu günüm peş peşe güzel haberler alalım inşallahYarın sabah bi test yapacağım tekrardan hemen heveslenmek istemiyorum bi de başımda üç sağlıksız gebelik geçince sağlıksız olmasından korkuyorum
Omepa ve inofolic verdi omepa ilacını ikiniz kullanacaksınız dedi eğer gebelik oluşmazsa rahim filmi çektirmen lazım demiştiBen de rahim filmi çektirdim , çünkü başımda üç sağlıksız gebelik geçti . Doktor ne ilacı verdi folik asit mi ?
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsunHiç kötü düşünmeyin inşallah yarın daha net bir şekilde çift çizgi görürsünüz. Ben de aşılama yaptırdım pazartesi kan sonucu günüm peş peşe güzel haberler alalım inşallah
Anladım . Hayırlısı olsun umarım sağlıkla kalırsın hamile , ama rahim filmi çekilmen gerekiyorsa çekil neden olmadığı bulunuyor en azından , mesela benim geçirdiğim kürtajlardan dolayı rahim duvarım kapanmış operasyonla açılıp rahim filmi çekildim bi sıkıntı yok dediler ama rahim filmi çekilmeseydim bunu hiç bi muayenede anlayamazdı doktorlarOmepa ve inofolic verdi omepa ilacını ikiniz kullanacaksınız dedi eğer gebelik oluşmazsa rahim filmi çektirmen lazım demişti
Evet bende sabah tekrarlıcam bakalım duruma göre kan veririm artık hayırlısı5 dk dan sonra çıkan sonuclari dikkate almayin diyolar bence baska marka alin yarin sabah ilk idrarla yapin bi kac tane hepsi yanlis cikmaz herhalde emin olursunuz
Bende diyorum ki ilaçları kullanmadan önce rahim filmi çekilen yere gitsem alırlarmı acaba beni şimdi yoksa doktor onayıylamı oluyor onu söylemek istemiştimAnladım . Hayırlısı olsun umarım sağlıkla kalırsın hamile , ama rahim filmi çekilmen gerekiyorsa çekil neden olmadığı bulunuyor en azından , mesela benim geçirdiğim kürtajlardan dolayı rahim duvarım kapanmış operasyonla açılıp rahim filmi çekildim bi sıkıntı yok dediler ama rahim filmi çekilmeseydim bunu hiç bi muayenede anlayamazdı doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?