• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duramıyorum!

Hyt52

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
317
267
103
Arkadaşlar merhaba çok şiddetli bir ağrım var bugün 2.günü ilk defa bu şekilde bir ağrım oluyor. (Sağ kasığımda) Normalde sadece adet zamanı karnım ağrır bu başka... ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum. Ovulasyon zamanındayım 2 gün önce sadece bir kez korunmasız yaşadım. Bununla ilgisi olabilir mi? Virüs yüzünden evden çıkmaya da korkuyorum her zamankinden fazla akıntım var çatlama zamanı olduğu için deniyor her ay yumurtalık çatlarmış ben ilk kez böyle ağrı hissediyorum. Önerileriniz, bunu yaşayanınız var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden🙏

Çatlatma ignesi vurulduktan 36 saat sonraya ikiski verdi doktorum hep bana o an basladı hep ağrım duramayacam sandım hep. Çünkü normalde regllerim hiç ağrılı olmaz.

Çatlatma ignesi vurulduktan 36 saat sonraya ikiski verdi doktorum hep bana o an basladı hep ağrım duramayacam sandım hep. Çünkü normalde regllerim hiç ağrılı olmaz.
Çatlama iğnesi olmadım canım doğal seyri bu benim. Çatladığı zaman oluyor anladığım kadarıyla ama ilk kez böyle ağrı var bende anlayamıyorum :(

Yaşadım. Tek taraflı aynı şekilde. Doktora gittim ufak bir kist ve sıvı birikmesi var demişti. Sonra kist kendi kendine yok oldu.

Çatlama iğnesi olmadım canım doğal seyri bu benim. Çatladığı zaman oluyor anladığım kadarıyla ama ilk kez böyle ağrı var bende anlayamıyorum :KK43:
Iğne yoksa bir göstermen lazım canım ters bir şey olmasın. 😔

ağri dediginiz icerde sanki kazi yapiliyormuş gibi bir ağrimi?
batma seklinde sizisi belinize vuran bir agri

canım sağ taraf agrısı direk apandisit belirtisidir ve 2.gun diyorsun Allah korusun kaş yapayım derken göz cıkarma karın usg baktır

Apandisit olmasın ?

Apandist ağrısının kasıkla bir ilgisi oluyor mu ki? Karnım değil, tam olarak kasık ağrıyor. ☹
Evet zaten kasık ağrısıdır apandisit . Ben hastanede bir kere apandist tanısı konurken gördüm doktor hastayı topuklarının üstüne zıplattı. Öyle zıplayın bir iki sefer ağrı çoksa apandisit olabilir hemen hastaneye gidin .

Hiç aklıma gelmedi canım ilk kez oluyor 😍 Hayırlısı
banada boyle olmustu
daha once hic deneyimlemedigim degisik bir batma seklinde agri sanki iceride kurekle bir yer kaziliyor.
insallah sizinde bebisiniz yerlesiyordur.
istiyorsaniz tabi

banada boyle olmustu
daha once hic deneyimlemedigim degisik bir batma seklinde agri sanki iceride kurekle bir yer kaziliyor.
insallah sizinde bebisiniz yerlesiyordur.
istiyorsaniz tabi
Evet canım tarif ettiğin gibi ilk kez yaşıyorum. İstemez miyim 🥰 inşallah bundan sebeptir🙏

Arkadaşlar merhaba çok şiddetli bir ağrım var bugün 2.günü ilk defa bu şekilde bir ağrım oluyor. (Sağ kasığımda) Normalde sadece adet zamanı karnım ağrır bu başka... ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum. Ovulasyon zamanındayım 2 gün önce sadece bir kez korunmasız yaşadım. Bununla ilgisi olabilir mi? Virüs yüzünden evden çıkmaya da korkuyorum her zamankinden fazla akıntım var çatlama zamanı olduğu için deniyor her ay yumurtalık çatlarmış ben ilk kez böyle ağrı hissediyorum. Önerileriniz, bunu yaşayanınız var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden🙏
Canım gününde ilişkiye girmişsin zaten döllenme de olabilir yani bilemiyorum tabi ama bende öyle olmuştu. Kist olmasın da inşallah

Canım gününde ilişkiye girmişsin zaten döllenme de olabilir yani bilemiyorum tabi ama bende öyle olmuştu. Kist olmasın da inşallah
15 gün kadar önce doktorumda muayene olmustum ultrasonla bakıldı kist olsa görünürdü canım birde ilk kez oluyor korunmasız sonrası tesadüf değildir diye düşünüyorum Allah büyük 🙏🥰

Eğer dayanılmıcak gibi bi ağrıysa apandisit falan olabilir..

Agrı olan yere hafif bastırın agrı dayanılmaz oluyosa bir acile gidin.yoksa agrı kesici ve sıcak su torbası ile geçer eger catlama zamanıysa.zamanında yasadım acile gitmiştim agrıdan bişi cıkmamıstı

Back