• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duramıyorum kaşıntıdan acilllll

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
kızlar bugun sir ağda yaptım vücuduma daha önce de olmuştu alerji yapıyır . kasınıyor kızarıyor size de oldu mu hiç . vallahi duramıyorum vücuduun her yerine yayılıyor . ama sir agdadan baska caremde yok jilet olmaz çok çıkarıyor. makina acıtıyor en ideali bu. acile gitmiştim bir oncekinde serum takıp göderdiler . ağlayacağım yemin ederim uyuyamıyorum :mad:

Alerjinizmi var acaba birde agdadan sonra 2 saat su degmemesi gerekiyor vucuda o zaman kizarir.

Bebe yağı,ya da talk pudrası hem gözeneklerini tıkar hem kaşıntıyı durdurur .

Ultiker olabilir bi doktora görünün dilerseniz, tetikliyo olabilir

kızlar bugun sir ağda yaptım vücuduma daha önce de olmuştu alerji yapıyır . kasınıyor kızarıyor size de oldu mu hiç . vallahi duramıyorum vücuduun her yerine yayılıyor . ama sir agdadan baska caremde yok jilet olmaz çok çıkarıyor. makina acıtıyor en ideali bu. acile gitmiştim bir oncekinde serum takıp göderdiler . ağlayacağım yemin ederim uyuyamıyorum :mad:

sadece ağda yatırınca mı bu şikayetlerin oluyor. Normal hayatta nasıl. Epilasyon yaprırabilirisn.

Back