Duphaston'un 8. Günü ovulasyon testime bakar mısınız

sed2

Cennet Kuşlarım 🕊️2023 🕊️2024
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
539
354
Merhaba, pcosluyum. Doktorum adetin 15. Günü duphastona başlattı. İlaç bitene kadar İki güne bir birliktelik olsun dedi. Tabi ben ovulasyon testi ile gitmek istedim. Şu ana kadar en koyu T çizgisi bu test. Yarın ve Öbür gün de yapacağım. Yumurtlama olabilir mi, bu geceyi değerlendirmeli miyim sizce ?
1000072163.jpg

İlaca başlamadan hiç yaptınız mı test bende duphaston kullandım üç ay boyunca ve bu marka test kullandım pik görmeden ilaç bittikten dört gün sonra adet oldum o yüzden
Hayır, pcoslu olduğum için ilaç öncesinde yapmadım. Belki ilaç etkisi olabilir mi?

Doktor 3 kutu yazdı. İlk kutusunu içtim. Açıkçası önümüzdeki ay kullanmayı pek düşünmüyorum 🥺 herkeste kist yapmış
İşte bende üç ay kullandım belki gebelik olur diye bir ay kist yaptı diğer ay o kist gitti bu ay yine kist yaptı ve doktor bıraktırdı kendi kendine adet olmayı bekleyeceksin dedi ve adete üç günüm kaldı ve hala pik göremedim bende duzensizim en son regl tarih sureme göre de üç gün var adetime bakalım olacak miyim ilacsiz

İşte bende üç ay kullandım belki gebelik olur diye bir ay kist yaptı diğer ay o kist gitti bu ay yine kist yaptı ve doktor bıraktırdı kendi kendine adet olmayı bekleyeceksin dedi ve adete üç günüm kaldı ve hala pik göremedim bende duzensizim en son regl tarih sureme göre de üç gün var adetime bakalım olacak miyim ilacsiz
Kist olunca da gebelik olmuyormuş. Ben daha önce 2 kere gebe kaldım ama devam etmedi tabi. Ovulasyonla Yumurtlama masajı yapmıştım adetin 35-38. Günleri yumurtlama görüp olmuştu. Denemediysen yumurtlama masajı işe yarıyor. Gebelik oluşmasa bile adet olmayı sağlıyor

Kist olunca da gebelik olmuyormuş. Ben daha önce 2 kere gebe kaldım ama devam etmedi tabi. Ovulasyonla Yumurtlama masajı yapmıştım adetin 35-38. Günleri yumurtlama görüp olmuştu. Denemediysen yumurtlama masajı işe yarıyor. Gebelik oluşmasa bile adet olmayı sağlıyor
Aslında yapiyordum onu ama sonra pes ettim nedense bende Nisan ayında bir düşük yaşadım ve 26. gün görmüştüm yumurtlamayı en azından şimdi adet olursam ve kist gittiyse yumurta büyütme ilacına başlayacağım ama süreç insanı yipratiyor iki buçuk sene oldu evleneli ve hala anne olmayı bekliyorum

Merhaba, pcosluyum. Doktorum adetin 15. Günü duphastona başlattı. İlaç bitene kadar İki güne bir birliktelik olsun dedi. Tabi ben ovulasyon testi ile gitmek istedim. Şu ana kadar en koyu T çizgisi bu test. Yarın ve Öbür gün de yapacağım. Yumurtlama olabilir mi, bu geceyi değerlendirmeli miyim sizce ?Eki Görüntüle 3495357
Daha koyulaşmamış c çizgisi gibi koyu olması gerekiyor devam et ama birkaç güne ovulasyona girersin. Bu markanın kasetlerini kullandığımdan yazmak istedim😇

Aslında yapiyordum onu ama sonra pes ettim nedense bende Nisan ayında bir düşük yaşadım ve 26. gün görmüştüm yumurtlamayı en azından şimdi adet olursam ve kist gittiyse yumurta büyütme ilacına başlayacağım ama süreç insanı yipratiyor iki buçuk sene oldu evleneli ve hala anne olmayı bekliyorum
Ben de öyle 2.5 sene oldu evleneli. İnşallah sağlıkla kolaylıkla olur evlatlarımız 🤲🏻🩵🩷

Duphastonun kist yaptığını ilk deda duyuyorum. Benim doktorum aksine kistim olduğunda atılmasına yardımcı olsun diye varmişti.

X