Duphaston

seyma2609

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
9
1
36
26
Merhaba hanımlar ben pcos hastasiyim adet düzensizligi yasiyorum daha önce defalarca duphaston hapı kullanmistim ve hep 4.5. Gün regl olurdum simdi 10 gün oldu biteli ve hala regl olmadim sizce bu normalmi yada gebelik olabilir mi ?

duphaston yumurta döllenirse embriyonun rahme yapışmasına destek olan bir ilaç olduğundan gebelik olabilir ama tabii ki hormon dalgalanmasından adet gecikmesi de olabilir. son adetinizden bu zamana ne kadar vakit geçti? kan testi verin isterseniz

duphaston yumurta döllenirse embriyonun rahme yapışmasına destek olan bir ilaç olduğundan gebelik olabilir ama tabii ki hormon dalgalanmasından adet gecikmesi de olabilir. son adetinizden bu zamana ne kadar vakit geçti? kan testi verin isterseniz
Cevabînîz icin tesekkûr ederim bugün test yaptim hamileymisimm

Cevabînîz icin tesekkûr ederim bugün test yaptim hamileymisimm
Merhaba hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim✨ bende pcos hastasıyım yumurtam gelişmiyor adet göremiyorum duphaston kullanıyorum. Acaba bu ay farklı birşey hissettiniz mi belirti olarak?

Teşekkür ederimm Hayır ilk defa duphaston kullanırken böyle bisey yaşadım adet belirtilerim oldu ama adet olmadım buyüzden test yaptım

Back
X