E Evsali Guru Kayıtlı Üye 19 Aralık 2013 5 0 286 34 İstanbul 23 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Evsali #1 Merhabalar, 3 aydır regli gecikmem vardı doktora gittim bana duphaston verdi kullandım bitti hala regli olamadım. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Merhabalar, 3 aydır regli gecikmem vardı doktora gittim bana duphaston verdi kullandım bitti hala regli olamadım. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
pembepanter96 narin ama güçlü ⭐️ Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 286 276 18 23 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Evsali #2 Hamile olmadığından eminsen maydonoz sapını araştır iyi geliyormuş
yazarhanim35 Yazar Hanım Kayıtlı Üye 30 Ocak 2013 29.414 43.901 798 Perşembe 11:29 Konu Sahibi Konu Sahibi Evsali #3 Evsali .!.: Merhabalar, 3 aydır regli gecikmem vardı doktora gittim bana duphaston verdi kullandım bitti hala regli olamadım. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Genişletmek için tıkla... benim de yarın bitecek ilacım aynısını kullanıyorum. bende olmadım daha bakalım kaçıncı gün de olacağım.
Evsali .!.: Merhabalar, 3 aydır regli gecikmem vardı doktora gittim bana duphaston verdi kullandım bitti hala regli olamadım. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Genişletmek için tıkla... benim de yarın bitecek ilacım aynısını kullanıyorum. bende olmadım daha bakalım kaçıncı gün de olacağım.