Duphaston

Mrh.arkadaslar bende 10 gün boyunca duphaston kullandım bıraktım bugün birakmamin 4. Günü ama ne gelen var ne giden ama 5 veya 6 gündür bel ağrısı göğüs ağrısı ve ara ara kasik ağrısı yaşıyorum sizde bunlar oldumu kaptan kaynaklimi yoksa gebelik belirtisi mi anlamadim test yapmadım biraz daha beklemeyi düşünüyorum ... Bu hapı kullanmamın nedeni 2 ay üst üste düzensiz adet gördüm Dr onun için verdi 1 yildirda bebek için uğraşıyoruz olmuyordu acaba bu hapın bir etkisi olup bir mucize olurmu diye düşünüyorum çünkü hap çok yönlü regli sökücü regli geciktirici gebelikte düşük önleyici bebeğin rahme tutunmasını da sağlıyor bu etkileri yaşayan oldumu acaba

Duphaston kullananlar ilaç bittikten kaç gün sonra regl oldunuz?
10 gün içiyorsun 10 gün içinde veya bir kaç gün gecikmeyle adet geliyor ama içtikten 10 gün içinde hesapladığım tarihe hep denk gelmiştir. Duphaston kullanırken eğer gecikmeli bile olsa adet olmazsanız mutlaka gebelik testi yaptırın

Herkese de farklı oluyor gelme günü ama gelse biturlu gelmese birturlu benim 4. Günün 5 ci güne geçiyorum hala tık yok ama bel ve kasık ağrısı fazla bakalım ne olucak gebelik istiyorum ben inşallah olmazda güzel haberi alirim

Benim normal bat tarihim geçen salı günü idi ama duphastonun bitiş günüde salı gününe denk geldi hala olmadım işte 4 gün olduhap bitelide
Olabilir test yaptınız mı belki bebiş vardır. Gebelik olmuşsa progestan özelliği var tutunmayı sağlıyor. Ben ayın 3'ünde bıraktım ilacı 9'u gibi olmam lazımdı 14'unde oldum ama zor söküldü benimki öldüm öldüm dirildim.

Olabilir test yaptınız mı belki bebiş vardır. Gebelik olmuşsa progestan özelliği var tutunmayı sağlıyor. Ben ayın 3'ünde bıraktım ilacı 9'u gibi olmam lazımdı 14'unde oldum ama zor söküldü benimki öldüm öldüm dirildim.
Daha test yapmadım biraz daha beklim dedim sonra üzülmek istemiyorum 1 senedir deniyoruz ama Allah'tan ümit kesilmez persembeye kadar gelmezse o gün kan vericem

Daha test yapmadım biraz daha beklim dedim sonra üzülmek istemiyorum 1 senedir deniyoruz ama Allah'tan ümit kesilmez persembeye kadar gelmezse o gün kan vericem
Belirsizliktense kan vermek en doğrusu. Perşembe güzel tarih bizim nikâh yıldönümümüz size uğurlu gelir inşallah ☺️ ☺️ 🙏🏻 🌹

Mrh.arkadaslar bende 10 gün boyunca duphaston kullandım bıraktım bugün birakmamin 4. Günü ama ne gelen var ne giden ama 5 veya 6 gündür bel ağrısı göğüs ağrısı ve ara ara kasik ağrısı yaşıyorum sizde bunlar oldumu kaptan kaynaklimi yoksa gebelik belirtisi mi anlamadim test yapmadım biraz daha beklemeyi düşünüyorum ... Bu hapı kullanmamın nedeni 2 ay üst üste düzensiz adet gördüm Dr onun için verdi 1 yildirda bebek için uğraşıyoruz olmuyordu acaba bu hapın bir etkisi olup bir mucize olurmu diye düşünüyorum çünkü hap çok yönlü regli sökücü regli geciktirici gebelikte düşük önleyici bebeğin rahme tutunmasını da sağlıyor bu etkileri yaşayan oldumu acaba
Merhabalar, Biz de neredeyse 1 senedir çocuk planlıyoruz ama olmuyor. Adet düzensizliğim son 1senedir var, ama pcos değilim. Duphaston ilaçına doktorumun önerisi ile 13 gün önce başladım. Ve son 4 gündür ben de sizin gibi şiddetli meme ağrısı ve göbek altı ağrı yaşıyorum. Hiç böyle durum daha önce yaşamamıştım. Ama sizden farklı daha adetim gecikmemiş. Döngümün 24cü günündeyim. İnşallah mucize haber alırız ikimiz de

X