- 15 Mayıs 2022
- 3.429
- 2.848
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz söküldüğü için kanama gerçekleşiyor. Ben de adet olmadığım için bana da doktorum duphaston verdi. Günde kaç tane kullandınız?Merhabalar, adetim tam sökülemediği ve hafif enfeksiyonum olduğu için 13 gündür az az kanamam var 2 gün önce doktora gittim ve duphaston verdi ama ilacı kullanmaya başladığımdan beri kanama arttı bu normal mi ? Kesmesi gerekmiyor mu ?
Bana günde 2 tane 1 sabah 1 akşam 10 gün dedi ama kanama çok artınca korktum bugün şçmesim. 2 gün içtim sadece toplam 4 taneAdetiniz söküldüğü için kanama gerçekleşiyor. Ben de adet olmadığım için bana da doktorum duphaston verdi. Günde kaç tane kullandınız?
Bana Günde 1 tane 5 gün boyunca kullan dedi. Fakat başka bir doktora sorduğumda gün de 2 defa kullanmam gerektiğini söyledi. Ne yapacagimi şaşırdım. Siz nasıl kullandınız?
Bana neden 1 dedi ki anlamadım. Başka bir doktor 2 tane iç günde dedi. 5-6 gün kullan dedi. Ne yapacagimi şaşırdımB
Bana günde 2 tane 1 sabah 1 akşam 10 gün dedi ama kanama çok artınca korktum bugün şçmesim. 2 gün içtim sadece toplam 4 tane
Bir kutuda zaten 20 tane hap var bence gğnde 2 tane kullanmak daha mantıklıBana neden 1 dedi ki anlamadım. Başka bir doktor 2 tane iç günde dedi. 5-6 gün kullan dedi. Ne yapacagimi şaşırdım
dün 1 tane içtim bugün 2 tane içeyim o zaman . 10 saat aralikla icmis olacağım. Siz kaç saat aralıkla kullanıyorsunuz?Bir kutuda zaten 20 tane hap var bence gğnde 2 tane kullanmak daha mantıklı
Valla çok dikkat etmedim ben antibiyotikte kullanıyorum 10-12 saat aralıkta içtimdün 1 tane içtim bugün 2 tane içeyim o zaman . 10 saat aralikla icmis olacağım. Siz kaç saat aralıkla kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim yardımınız için:)Vall çok dikkat etmedim ben antibiyptikte kullanıyorum 10-12 saat aralıkta içtim
Rica ederim benimde merak ettiğim şimdi adetim söküldü diye ilacı kestim acaba doğrumu yaptım bilmiyorumTeşekkür ederim yardımınız için:)
Keşke bilsem size de yardımcı olabilsem.. platformda bilen biri yazar umarım. Yarın doktorunuzu arayin isterseniz.Rica ederim benimde merak ettiğim şimdi adetim söküldü diye ilacı kestim acaba doğrumu yaptım bilmiyorum
Evet arasam iyi olacakKeşke bilsem size de yardımcı olabilsem.. platformda bilen biri yazar umarım. Yarın doktorunuzu arayin isterseniz.
Merhaba merak ettim sizi doktorunuzu aradınız mı?Evet arasam iyi olacak
Kendi doktorum değilde tanıdığım bi doktora sordum adetim söküldüğü için kullanamana gerek yok dediMerhaba merak ettim sizi doktorunuzu aradınız mı?
Bende duphaston kullanıyorum adetimi düzenlemesi amacı ile doktorum adetin 10. Günü başlayıp günde iki tane 15 gün kullanacaksın demişti yani ayda 30 hap kullanmış oluyorum bıraktığımda 5 gün içinde adet oluyorum fikir olabilir size deEvet arasam iyi olacak
Teşekkür ederimmBende duphaston kullanıyorum adetimi düzenlemesi amacı ile doktorum adetin 10. Günü başlayıp günde iki tane 15 gün kullanacaksın demişti yani ayda 30 hap kullanmış oluyorum bıraktığımda 5 gün içinde adet oluyorum fikir olabilir size de
Kanaman başladıysa etme bence canım ben başladığı gibi bırakmıştım çok arttırmıştı kanıMerhaba bende bu ay duphaston kullandım 30 günlük gecikmem vardı ilacı günde 2 defa kullandım bitireli 10 15 gün oluyor ilaç bittikten 3 gün sonra kanamam başladı tekrardan kullanmaya devam etmelimiyim
Benimde öyle olmuştu ama benim 30 gün gecikmem olmuştu ilacı bitirdikten 3 4 gün somra da kanamam başladı ve bittiKanaman başladıysa etme bence canım ben başladığı gibi bırakmıştım çok arttırmıştı kanı