Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duphaston genelde catlatma iğnesinden sonra, aşılamadan sonra kullanılıyor canım. Sen ney icin kullanıyorsun. Adet söktürmek icin miKızlar duphaston kullanip
Gebelik için kullandım ama doktorum 10 gun içinde adet olmazsan test yap dedi testim negatif adette olmadımDuphaston genelde catlatma iğnesinden sonra, aşılamadan sonra kullanılıyor canım. Sen ney icin kullanıyorsun. Adet söktürmek icin mi
Bende kullanmıştım canım. Bana doktorum gebelik oluşması halinde tutunmasına yardımcı olması için vermişti.Hap bitince 2-3 gün sonra regl olmuştum ben.Gebelik için kullandım ama doktorum 10 gun içinde adet olmazsan test yap dedi testim negatif adette olmadım
Valla canım. Iki kere catlatma iğnesi oldum beraberinde duphaston kullandim birinde gebelik oldu. 2. De olmadı 15 gun sonra adet oldum. Eğer igne olduysan iğnenin etkisi daha yeni geçmiştir. Sen 15. gunden sonra test yapGebelik için kullandım ama doktorum 10 gun içinde adet olmazsan test yap dedi testim negatif adette olmadım
Duphaston genelde catlatma iğnesinden sonra, aşılamadan sonra kullanılıyor canım. Sen ney icin kullanıyorsun. Adet söktürmek icin
Çatlatma iğnesi olmadim adetin 2. Haftasindan başlayarak 10 gun ictim bugun 11 gün ,15.gunu bekleyelim bakalım nasipValla canım. Iki kere catlatma iğnesi oldum beraberinde duphaston kullandim birinde gebelik oldu. 2. De olmadı 15 gun sonra adet oldum. Eğer igne olduysan iğnenin etkisi daha yeni geçmiştir. Sen 15. gunden sonra test yap
Adet oldum olucak gibiyim 2 3 gündür sizde gebe kaldığınızda öyle bi durum olmuş muyduValla canım. Iki kere catlatma iğnesi oldum beraberinde duphaston kullandim birinde gebelik oldu. 2. De olmadı 15 gun sonra adet oldum. Eğer igne olduysan iğnenin etkisi daha yeni geçmiştir. Sen 15. gunden sonra test yap
Testiniz negatifse ve eminseniz biraktiginiz ertesi sökülmeye başliyo adet.Kızlar duphaston kullanip kaçıncı günde adet oldunuz ?
Onu ben Fazla ayırt edemiyorum canım. Adet belirtisiyle gebelik belirtisi hemen hemen aynı olduğu icin bel kaşık ağrısı göğüs hassasiyetiAdet oldum olucak gibiyim 2 3 gündür sizde gebe kaldığınızda öyle bi durum olmuş muydu
Şuan oldunuzmu peki bende ayni durumdayimGebelik için kullandım ama doktorum 10 gun içinde adet olmazsan test yap dedi testim negatif adette olmadım
ben 14.gün olmuştumŞuan oldunuzmu peki bende ayni durumdayim