Gebeliğe Hazırlık Duphaston

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duphaston genelde catlatma iğnesinden sonra, aşılamadan sonra kullanılıyor canım. Sen ney icin kullanıyorsun. Adet söktürmek icin mi
Gebelik için kullandım ama doktorum 10 gun içinde adet olmazsan test yap dedi testim negatif adette olmadım

Gebelik için kullandım ama doktorum 10 gun içinde adet olmazsan test yap dedi testim negatif adette olmadım
Valla canım. Iki kere catlatma iğnesi oldum beraberinde duphaston kullandim birinde gebelik oldu. 2. De olmadı 15 gun sonra adet oldum. Eğer igne olduysan iğnenin etkisi daha yeni geçmiştir. Sen 15. gunden sonra test yap

Duphaston genelde catlatma iğnesinden sonra, aşılamadan sonra kullanılıyor canım. Sen ney icin kullanıyorsun. Adet söktürmek icin

Valla canım. Iki kere catlatma iğnesi oldum beraberinde duphaston kullandim birinde gebelik oldu. 2. De olmadı 15 gun sonra adet oldum. Eğer igne olduysan iğnenin etkisi daha yeni geçmiştir. Sen 15. gunden sonra test yap
Çatlatma iğnesi olmadim adetin 2. Haftasindan başlayarak 10 gun ictim bugun 11 gün ,15.gunu bekleyelim bakalım nasip

Adet oldum olucak gibiyim 2 3 gündür sizde gebe kaldığınızda öyle bi durum olmuş muydu

Kızlar duphaston kullanip kaçıncı günde adet oldunuz ?
Testiniz negatifse ve eminseniz biraktiginiz ertesi sökülmeye başliyo adet.
Zaten gebe degilseniz lekelenme ile başlıyor adet ilac birakilana kadar tam adet gelmez

Kızlar merhaba ben 50 gündür regl olmuyorum 4 gündür duphaston kullanmaya başladım bugün kahverengi akıntı ile açık pembe kanama geldi peçeteye duphostonı kesmeli miyim

X