Duphaston?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Lutfen konuyu tasinayin cevap alamadigim için buraya tasidim konuyu.
Doktora gittin adet olamayisimin 12. Gün beta hcg 2.33 çıktı. Duphaston verdi dr ama olumsuz birçok yorum okudum korkuyorum kullanmaya bir de dedi ki eğer bunu kullanır hala adet olmazsan tekrar gel beta hcg bakalim dedi ultrason filan cekildi 12. Gün hamilelik hormonu düşük ama şansım var mıdır ve bu ilacın birçok olumsuz yan etkisi varmis var mi bana yardımcı olabilecek biri?Çok.kararsizim kızlar

Duphasthon u düşük tehlikem ve sonra da erken doğum tehlikem olduğu için hamileliğimin 7. Haftasında başlayıp her gün olmak üzere 37. Haftasına kadar kullandım. Yani korkmayın hormon hapı tabi orası ayrı ama bunu kullandınız diye birşey olmaz hamileyseniz aksine düşük tehlikesi varsa iyi olur.

Beta Hcg 2.33 negatif.
Yan etkisi neymiş? Bu her bunyede farklilik gosterir. Brnde mesela hicbir yan etki yapmadı.

Regl olmanız gereken günden 12 gün geçmiş ve sizin betahcg 2.33.
Hamile olma şansınız çok çok çok çok çok çok düşük bı ihtimal.
5 betahcg altındaki değer negatiftir.

Hormon haplarının hepsinin yan etkisi çok fazladır.

Doktor bana da vermisti adet olmazsan kullan diye ama gerek kalmadi bence doktor dediyse kullan yorumlara kulak asma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…