Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Duphaston hem kistleri temizleyip regli düzenliyor yani rahmi gebeliğe hazırlıyor hem de o süreçte bebiş olursa düşük olmasını engelliyor Bu ay ben de kullandım bakalım neler olacak
Kızlar Duphaston hem kistleri temizleyip regli düzenliyor yani rahmi gebeliğe hazırlıyor hem de o süreçte bebiş olursa düşük olmasını engelliyor Bu ay ben de kullandım bakalım neler olacak
Bu ay bende ilk kullandim ve dün bir kutu bitti ama adetim bugun haala gelmedi sabah yutmadim cunki bilmiyordum acaba diger kutuyami gecmem lagzim nasil yapcam hic bilmiyorum bana yardimci olurmusun
Bu ay bende ilk kullandim ve dün bir kutu bitti ama adetim bugun haala gelmedi sabah yutmadim cunki bilmiyordum acaba diger kutuyami gecmem lagzim nasil yapcam hic bilmiyorum bana yardimci olurmusun
Ya merhabalar benım de 2 yıldır bebeğim olmuyor pco var ve doktor bu ilacı baslattı doktora gittiğimde adetim 4 gün gecikmişti hemen aldım ilacı basladım bugün 11.gün ama hala adet olmadım neden acaba,ilaç bitince mi adet görmeliyim yoksa kullanırken mi ? Birde kistleri eritsin diye diafor diye şeker ilacı da başlattı kafam cok karısık daha 20 yaşındayım
bnde yumurtlamayı adet bitiminden snra 2.günü gördüm zaten aşırı ağrılarım var yumurtlamadan dolayı , bugün başladım. Tutunmasını sağlıyor ya zararı olacağını dününmedim hayırlısı inşallah