Gebeliğe Hazırlık duphaston

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Duphaston hem kistleri temizleyip regli düzenliyor yani rahmi gebeliğe hazırlıyor hem de o süreçte bebiş olursa düşük olmasını engelliyor 🤗 Bu ay ben de kullandım bakalım neler olacak 🤷‍♀️
Allah yardımcınız olsun ❤❤

Kızlar Duphaston hem kistleri temizleyip regli düzenliyor yani rahmi gebeliğe hazırlıyor hem de o süreçte bebiş olursa düşük olmasını engelliyor 🤗 Bu ay ben de kullandım bakalım neler olacak 🤷‍♀️
Bu ay bende ilk kullandim ve dün bir kutu bitti ama adetim bugun haala gelmedi sabah yutmadim cunki bilmiyordum acaba diger kutuyami gecmem lagzim nasil yapcam hic bilmiyorum bana yardimci olurmusun

Bu ay bende ilk kullandim ve dün bir kutu bitti ama adetim bugun haala gelmedi sabah yutmadim cunki bilmiyordum acaba diger kutuyami gecmem lagzim nasil yapcam hic bilmiyorum bana yardimci olurmusun
canım 10 gün icinde gelecek adetin. ve adet olduktan sonra gene adetinin basladıgı günden itibaren 16.gün baslayacaksın. doktorum bana böyle dedi

canım 10 gün icinde gelecek adetin. ve adet olduktan sonra gene adetinin basladıgı günden itibaren 16.gün baslayacaksın. doktorum bana böyle dedi
benm 19.gün kullansam faydası olur mu ki , daha önce de duphaston ile hamile kalmıştım ama nasıl kullandığımı unuttum. Kaç gün kullanıyorduk ki ?

Ya merhabalar benım de 2 yıldır bebeğim olmuyor pco var ve doktor bu ilacı baslattı doktora gittiğimde adetim 4 gün gecikmişti hemen aldım ilacı basladım bugün 11.gün ama hala adet olmadım neden acaba,ilaç bitince mi adet görmeliyim yoksa kullanırken mi ? Birde kistleri eritsin diye diafor diye şeker ilacı da başlattı kafam cok karısık daha 20 yaşındayım

bnde yumurtlamayı adet bitiminden snra 2.günü gördüm zaten aşırı ağrılarım var yumurtlamadan dolayı , bugün başladım. Tutunmasını sağlıyor ya zararı olacağını dününmedim hayırlısı inşallah

Back