Duphaston

Sedef08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
1
0
1
27
Duphaston kullananlar varmı arkadaşlar kullananlar var ise ağrı yaptımı ve hamile kalabildimi

Duphaston iki sebeple kullanılır gebeysen gebeliği koruyor değilsen düzenli adet olmak için veriyor doktorlar

Duphaston kullananlar varmı arkadaşlar kullananlar var ise ağrı yaptımı ve hamile kalabildimi

Bende buay başladim 19sunda başladim icinde 10gunluk hap var sabah aksam yuttugum icin ama dün bir kutu hapim bitti ama adetim daha gelmedi diğer kutuya geçmelimiyimki acaba cok tedirginim cok halsizleştiriyo bide üzerine folattro kullaniyorum bebek dusunuyoruz ondan yazdı doktor bana ve polikistik over mişim bunu içtiğimde neler değişecek bilmiyorum şifa allahtan rabbim herkese hayirli bebiş nasip etsin insallah acil cevap verirseniz sevinirim adetim daha gelmedi diger kutuya geçmelimiyim hayir agri yapmadi fazla ama kizliklara biraz agri geliyodu simdi artik gelmiyo agri doktorum bana gynomax verdi onu kullaninca sanki dahaiyi oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…