- 29 Mayıs 2017
- 30
- 22
- Konu Sahibi Osmotikkosmos
Merhaba herkese, duphaston kullanip yan etkilerini yasayanlar varsa buraya toplanabilir mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaklasık 13haftadır kullanıyorum gunde 3kez bu hafta son bırakıyorum ama bır yan etkı yaşamadım siz neden kullanacaksınız??adet duzensızlıgı ıcın mı??bebek için mi??Merhaba herkese, duphaston kullanip yan etkilerini yasayanlar varsa buraya toplanabilir mi??
Duphaston, hamile kalmaya yardimci olarak kullanilan bir ilacmi?ben yaklasık 13haftadır kullanıyorum gunde 3kez bu hafta son bırakıyorum ama bır yan etkı yaşamadım siz neden kullanacaksınız??adet duzensızlıgı ıcın mı??bebek için mi??
Yimurta takibi yaptiriyorum bebek icinben yaklasık 13haftadır kullanıyorum gunde 3kez bu hafta son bırakıyorum ama bır yan etkı yaşamadım siz neden kullanacaksınız??adet duzensızlıgı ıcın mı??bebek için mi??
Aslinda cok amacli bir ilac adet duzensizligi icin de kullaniliyor hamile kalmaya engel degil hamile kalinirsa embriyonun rahme tutunmasini da sagliyor.Duphaston, hamile kalmaya yardimci olarak kullanilan bir ilacmi?
Aslında bende kullandigim ilk 4 gun hic yan etki yasamadim 5.gun yasayinca ilactan mi ki yoksa gebelik mi var tereddutte kaldimben yaklasık 13haftadır kullanıyorum gunde 3kez bu hafta son bırakıyorum ama bır yan etkı yaşamadım siz neden kullanacaksınız??adet duzensızlıgı ıcın mı??bebek için mi??
ben arastırırken adet duzensızlıgı olanlarda adetı duzenlemek hatta adet sökülmesi ıcın ama bebek varsa eger de tutunması kolaylastırmak ıcın de verıldıgını okumustum ben tüp bebek tedavısıyle gebe kaldım ben transfer oldugum tarıhten bu yana kullanıyorumDuphaston, hamile kalmaya yardimci olarak kullanilan bir ilacmi?
gebelık varsa tutunmasını kolaylastırıyomus gebelık varsa da tereddut etmeyın ben tüp bebek tedavısıyle gebe kaldım transferden beri kullanıyorum bu hafta son artık bırakacağımAslında bende kullandigim ilk 4 gun hic yan etki yasamadim 5.gun yasayinca ilactan mi ki yoksa gebelik mi var tereddutte kaldim
Hayirla kucaginizda gormeyide nasip etsin insaallah Rabbim. Ben de tedavi oluyorum asilama yaptirdim olmadi. Gonalf ve menopur 75kullaniyorum buay. Daha once gittigim dr menopur ve duphaston yazmisti receteye Direk tup bebek tedavi si yapmak istemisti.baska dr gittim o sadece gonalf ovitrelle verdi.buayda menopur ekledi. Ogunden beri merak ediyorum duphaston u.Dr Alman oldugu icin soramiyorumda.Bilgi icin sagolun, tesekkur ederim.ben arastırırken adet duzensızlıgı olanlarda adetı duzenlemek hatta adet sökülmesi ıcın ama bebek varsa eger de tutunması kolaylastırmak ıcın de verıldıgını okumustum ben tüp bebek tedavısıyle gebe kaldım ben transfer oldugum tarıhten bu yana kullanıyorum
Tesekkur ederim bilgi icin ❣Aslinda cok amacli bir ilac adet duzensizligi icin de kullaniliyor hamile kalmaya engel degil hamile kalinirsa embriyonun rahme tutunmasini da sagliyor.
Rica ederimTesekkur ederim bilgi icin ❣
amin sagolun ben 2kez aşılama oldum ikisi de hıc tutmadı ılkı gonalf 50doz kullanmıstım aşılama sonrası progesteron fitil..2.aşılamam femare ıle oldu crone jel kullandım bu sefer aşılama sonrası yine olmadı..tüp bebekte ben de menapur kullandım ama benım dozum 275 ti transfer sonrası crone jel vermışlerdı yine ama piyasadan cekıldı dıye sonra bunu verdıler ıyı kı dedım bunu verdıler kullanımı cok kolay cunku dıgerlerıne gore..menapur cok ıyı bır ıgne ama pahalı karşılanmıyorda aşılama için fazla malıyetlı olmustur sizeumarım tuatr sizin deHayirla kucaginizda gormeyide nasip etsin insaallah Rabbim. Ben de tedavi oluyorum asilama yaptirdim olmadi. Gonalf ve menopur 75kullaniyorum buay. Daha once gittigim dr menopur ve duphaston yazmisti receteye Direk tup bebek tedavi si yapmak istemisti.baska dr gittim o sadece gonalf ovitrelle verdi.buayda menopur ekledi. Ogunden beri merak ediyorum duphaston u.Dr Alman oldugu icin soramiyorumda.Bilgi icin sagolun, tesekkur ederim.
Kusura bakmayin ozel bir soru olabilir ama sperm sayisiyla ilgili bir durumdan dolayi mi asilama ve tup bebek tedavisi gordunuz?amin sagolun ben 2kez aşılama oldum ikisi de hıc tutmadı ılkı gonalf 50doz kullanmıstım aşılama sonrası progesteron fitil..2.aşılamam femare ıle oldu crone jel kullandım bu sefer aşılama sonrası yine olmadı..tüp bebekte ben de menapur kullandım ama benım dozum 275 ti transfer sonrası crone jel vermışlerdı yine ama piyasadan cekıldı dıye sonra bunu verdıler ıyı kı dedım bunu verdıler kullanımı cok kolay cunku dıgerlerıne gore..menapur cok ıyı bır ıgne ama pahalı karşılanmıyorda aşılama için fazla malıyetlı olmustur sizeumarım tuatr sizin de
Başka ilaç kullandım mi transferle beraber? Estrofem progestan kan sulandırıcı falan?gebelık varsa tutunmasını kolaylastırıyomus gebelık varsa da tereddut etmeyın ben tüp bebek tedavısıyle gebe kaldım transferden beri kullanıyorum bu hafta son artık bırakacağım
yok canım bizim sebepsizdi ama tüp bebekte pco oldugum anlasıldı adetlerım duzenlıdır hormon degerlerımde ıyıydı ama cok yumurtam cıktı ordan anlasıldıcok şükür ilk denemede tuttu.Pco olup dogal gebe kalanlarda cok ama ben 2yıl hıc kalamamıstımKusura bakmayin ozel bir soru olabilir ama sperm sayisiyla ilgili bir durumdan dolayi mi asilama ve tup bebek tedavisi gordunuz?
yok canım benım tedavım agustos’ta basladı yumurtalarımı topladılar olusan embrıyolarım donduruldu ekim de transferım oldu(rahim dinlendırme yapıldı) naturel transferım oldu ılac kullanmadım transfer sonrası duphaston’a başladım sadece..duphaston progesteron ıcerıyor zzatenBaşka ilaç kullandım mi transferle beraber? Estrofem progestan kan sulandırıcı falan?
Memorialde mi tedavi oldun?yok canım benım tedavım agustos’ta basladı yumurtalarımı topladılar olusan embrıyolarım donduruldu ekim de transferım oldu(rahim dinlendırme yapıldı) naturel transferım oldu ılac kullanmadım transfer sonrası duphaston’a başladım sadece..duphaston progesteron ıcerıyor zzaten
evettMemorialde mi tedavi oldun?
Natürel transfer sadece orda duydum. Ben resmen çuvalla ilaç kullanıyorum bezdim artık
herkese uygulanmıyor adeti düzenli olanlara bide tabı rahim dinlendırme verılenlere ..ama ben naturel olmasından cok memnun kaldım burda okuyorum bayagı ılac ıgne kullanıyolar benim gerek kalmadı şükür..sizin tedavi nerde oluyor??umarım pozıtıf sonuclanırNatürel transfer sadece orda duydum. Ben resmen çuvalla ilaç kullanıyorum bezdim artık