Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende kullanıyorum bu üçüncü kullanışım olacak 10 gün kullanıp 12-13.gün regl oluyorumKullanan yok mu acaba
Ben 5 gunde bitirdim sabah akşam kullanıp. Normalde tarlusal 2 3 güne söktürürdü bu uzum sürünce neden olmadım diue düşündürdüMerhabalar bende kullanıyorum bu üçüncü kullanışım olacak 10 gün kullanıp 12-13.gün regl oluyorum
Bir tablet mi içiyorsunuzBen 5 gunde bitirdim sabah akşam kullanıp. Normalde tarlusal 2 3 güne söktürürdü bu uzum sürünce neden olmadım diue düşündürdü
Sabah akşam 1 tane içtimBir tablet mi içiyorsunuz
Merhaba daha önce başkası sormuştu ben oraya yazmıştım duphaston bazen ilk kutuda sökmeyebiliyor eğer uzun süre adet olmadıysanız geç sökebilir yada 2ci kutuda sökebilir özellikle pko varsa.Merhabalar adet gecikmesi yaşıyorum. Kan Testinde negatif görünce başladım bugun 5 günüm ve hala adet olmadım duphaston bu kadar geç mi söktürüyor acaba.
Banada sabah akşam söyledi normalde gebelik istiyorum ama hem horman testi hemde rahim filmi cekilcektim o yüzden bu ilaci kullanip adet zamanimda gelmemi söyledi. Ama ilaci kullabirkende korunmadim acikcasiMerhaba daha önce başkası sormuştu ben oraya yazmıştım duphaston bazen ilk kutuda sökmeyebiliyor eğer uzun süre adet olmadıysanız geç sökebilir yada 2ci kutuda sökebilir özellikle pko varsa.
Onun dışında duphaston iyi bir ilaç kombinasyonlu bir ilaç hem adet sökücü/ adet düzenliyici hemde gebeliğin tutunmasını sağlıyor 10 gün içiyorsun 10 gün sonra da adet olunuyor. Doktorun sana nasıl yazdı bilmiyorum ben sabah akşam 1 tane içiyordum .
Gebelik istiyorsan duphaston kullandığın sürece ilişkide bulunmalısın zaten amaç tutunma ihtimalini yükseltmek.
Niye koruncan k Zaten bebek istiyorsan bu ilacı içerken korunmaman gerek rahim filmine giderken gebelikten emin olmalısın ama yoksa düşüğe neden olurBanada sabah akşam söyledi normalde gebelik istiyorum ama hem horman testi hemde rahim filmi cekilcektim o yüzden bu ilaci kullanip adet zamanimda gelmemi söyledi. Ama ilaci kullabirkende korunmadim acikcasi
Adet bitiminden 21 gun sonra Tahlil yaptirip o sekilde film cektircektim ama olmadim hala hakkimizda hayırlı olsun insallahNiye koruncan k Zaten bebek istiyorsan bu ilacı içerken korunmaman gerek rahim filmine giderken gebelikten emin olmalısın ama yoksa düşüğe neden olur
Gebelik testi yaptın mi acaba yani test yapmadan öğrenmen zor belki gebesindir ilaçta kullandın tutunması içinAdet bitiminden 21 gun sonra Tahlil yaptirip o sekilde film cektircektim ama olmadim hala hakkimizda hayırlı olsun insallah
Eylül ayinin 2sınde kan testi vermiştim negatifti 4 de kullanmaya başladım ilacı test yapsamda cıkmaz ki.Gebelik testi yaptın mi acaba yani test yapmadan öğrenmen zor belki gebesindir ilaçta kullandın tutunması için
Hayırlısı olsun ilaça ve ilişkiye devam ozamanE
Eylül ayinin 2sınde kan testi vermiştim negatifti 4 de kullanmaya başladım ilacı test yapsamda cıkmaz ki.
Teşekkür ederim inşallah:)Hayırlısı olsun ilaça ve ilişkiye devam ozaman
Bende duphaston kullanıyorum adet olmak için duphaston göğüs hassasiyeti yaparmı bilginiz varmıMerhaba daha önce başkası sormuştu ben oraya yazmıştım duphaston bazen ilk kutuda sökmeyebiliyor eğer uzun süre adet olmadıysanız geç sökebilir yada 2ci kutuda sökebilir özellikle pko varsa.
Onun dışında duphaston iyi bir ilaç kombinasyonlu bir ilaç hem adet sökücü/ adet düzenliyici hemde gebeliğin tutunmasını sağlıyor 10 gün içiyorsun 10 gün sonra da adet olunuyor. Doktorun sana nasıl yazdı bilmiyorum ben sabah akşam 1 tane içiyordum .
Gebelik istiyorsan duphaston kullandığın sürece ilişkide bulunmalısın zaten amaç tutunma ihtimalini yükseltmek.
Yapmaz aslında baktırın prolaktineBende duphaston kullanıyorum adet olmak için duphaston göğüs hassasiyeti yaparmı bilginiz varmı