Merhaba bizde bebek istiyoruz iki yıldır. 2018 evlendi bende.stres yapmayın hiç. Kafanıza birşey takmayin.dul has tonu bende kullandım.visanne falan.ovulasyon kiti alıp yumurtlama takibi yapabilirsiniz.yumurtlama günlerini değerlendiriyordu buz.instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var.onu takip edin.yumurtl Dr kontrolü müze gidin.benimde çikolata kisti var.Dr ameliyat diyor ben istemiyorum.Selam kızlar 8 aylık evliyim ve bebek istiyoruz ama olmadı son 3 aydırda sürekli ara kanama yaşıyorum bu şikayetle doktora gittim enfeksiyon olduğunu ve pcos olduğunu bunların gebeliği engellediğini söyledi duphaston antibiyotik ve takviye edici bir ürün verdi duphastonu kullanıp bitirip adet olcağımk söyledi ve adetin 2 günü yumurtalıklarıma bakacağını söyledi ama ilacım bitmeden kanamam oldu gittiğimde rahim içini temzilesin diye verdim ilacı zaten şuan söktürüyor ilacı kullan bitir ve adetin 2 günü gel dedi bebeğim olmasını çok istiyoruz aynı durumu yaşayanlar var mı nasıl bir yol izlediniz önerileriniz varmıdır hamile kalan
Tabikide yaptım 14 günümde yumurtaların çatlamış demişti doktorum adet olmadan önce yap 3 öncesinden basla adetliyken de
Merhaba bizde bebek istiyoruz iki yıldır. 2018 evlendi bende.stres yapmayın hiç. Kafanıza birşey takmayin.dul has tonu bende kullandım.visanne falan.ovulasyon kiti alıp yumurtlama takibi yapabilirsiniz.yumurtlama günlerini değerlendiriyordu buz.instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var.onu takip edin.yumurtl Dr kontrolü müze gidin.benimde çikolata kisti var.Dr ameliyat diyor ben istemiyorum.
Yumurtlama döneminde kanama neden olur acaba yaTabikide yaptım 14 günümde yumurtaların çatlamış demişti doktorum adet olmadan önce yap 3 öncesinden basla adetliyken de ye
Sat 29 haziran Bat 29 temmuzKist olabiliyor enfeksiyon olabiliyor doktor kontrolu gerekiyor sürekli böyle durumlarda
Mrb mfk ürünleri ni biliyorum ama pahalı. Çikolata kisti ile hamile kalan bir çok insan var.benim adetlerim düzenli agrimda hic olmuyor.nereden geldi bu illet bilmiyorum.Dr.visanne verdi onu kullanınca büyü me yapmis .son kontrolde öyle çıktı. Dr.lari anlamakda zor USG farklı çıkıyor mr farklı çıkıyor kistin büyük lüğüBenimde çikolata kistim vardı iki taraftada drmfk advictor kullandım baya küçüldü ya hamileliğe çok engeldi adet sancılarım çok oluyordu düzensizdi baya faydasını gördüm denemeni tavsiye ederim