Duphaston kullanımı

Nur Buse 88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
17
5
36
27
Arkadaslar merhaba. Ben 2 ay hasta olamadım. Eşimle çok çocuk istiyoruz ve 2 senedir sabırla bekliyoruz. Bu 2 ay hasta olmadığımda hergun test yaptım. Negatif sonuç cıktı. 16 gun gecikmede bir daha test yaptım silik çizgi vardı. Ama kan tahlili yaptirdigimizda negatifti. Böyle olunca doktora gittim ve ultrasonla bakıp herşey normal dedi ve bana duphaston ilacı verdi hemde iki kutu ve hasta olunca adetinin yarısında kullanmaya basla dedi. Hasta oldum ve 4. Günü kullanmaya başladım ama şuanda 12 gün oldu ve hala kanamam var. İlaci alınca yarim saat sonra karnım ağrıyor ve parca gelerek kanamam oluyor. Sanki et kopuyor içerden. Internetten araştırdım ve herkes adet olduktan sonra kullanıyor. Acaba doktor yanlış mi verdi. Benim gibi olan ve bu ilacı adetliyken kullanıp kanaması çok olan var mi? Çünkü ciddii anlamda kasiklarima bir ağrı giriyor ve o zaman kanamam çok oluyor. Şuanda cok endişeliyim. Benim gibi olan varsa yazabilir mi?

Duphaston çok kullandım ama dediğin gibi bnde adetimin 15. Günü kullanıyordum 2 aydır adet olamıyorum diyorsun acaba yumurtalıklarında biriken kan pıhtılarını temizlemek için vermiş olabilir mi? Tabi bir bilgim yok sadece fikir bnmki Rabbim şifa versin belirsizlikte kalmak çok zor kafa karışıklığı bnde yaşıyorum bunları..
🤷‍♀️

Duphaston çok kullandım ama dediğin gibi bnde adetimin 15. Günü kullanıyordum 2 aydır adet olamıyorum diyorsun acaba yumurtalıklarında biriken kan pıhtılarını temizlemek için vermiş olabilir mi? Tabi bir bilgim yok sadece fikir bnmki Rabbim şifa versin belirsizlikte kalmak çok zor kafa karışıklığı bnde yaşıyorum bunları..
🤷‍♀️
Bilmiyorum ne için verdi ama ultrasonda herşey normal dedi. Bu sadece adetini düzene sokması için demişti bana. Bu hapin söktürücü özelliğini biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum

Tekrar kontrole git derim kullanman gerekiyorsa diger aylarda da. Geçmiş olsun canım tekrar Hoppa

Bende 1 aydan cok adet gormuyorum doktor verdi sabah aksam ictiye adet sokturmek icin ama hic fayda etmedi olmuyorum

Gülüm bende iki ay adet olmadım. Ama bana rahmin kalınlaşmış çocuk arıyor yumurtalıklar dedi. Ben adet olmadan önce kullandım adetimi söktü yani anlamadım neden adet olunca kullan dediğini hormon testi yaptırdın mı?

Back