Duphaston kullanıcıların yardımına ıhtıyacım var

Canım duphaston gebelik olusursa bebeğin tutunması için iyi gebelik yoksa da zamanında adet oluyorsun yani gebeliğe engel değil

Aralık ayından berı korunmuyoruz aynı zamanda akıntılarım var hafıf ama fıtıl ve krem kullanıyorum ayrıca bu fıtılı kullandım kullanılıda süt kesıgı seklınde akıntılarım oluyo bu normal mı ben ıcımde olan bakterı akıntı vs seylerın temızlendıgını dısarı attıgını düşünüyorum

ben 1 yıl boyunca duphaston kullananlardanım canım bana tek faydası regl olmamı sağladı her ay bıraktığımda ise regl olmadım . kişiden kişiye değişir durum . bende bir iki birşy yazmak istedim .

teşekkür edrim rose ben ılk kullanıyorum zaten bende cok fazla mı regl düzensizliği yoktu daha gebe kalmayı kolaylaştırıyormus dıe duymuştum duphaston ile daha öncekı yorumlarda okudugum kadarıyla sadece 1 kutu kullanıp gebe kalanlar varmıs ne kadar dogru bılemezsın dedıgınız gıbı herkesın durumu ve bunyesı farklı oluyo yarın ılacımın son gunu ondan sonrakı gunler beklıycem bakalım ne zman regl olcam ama inş olmam Allahtan hayırlısını dılıyorum Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

canim ilk once Allah sana en yakin zamanda bir evlat nasip etsin saglikli bir sekilde al bebegini kucagina ama sunu solemek istiyorum arkadaslarim da ii yazmislar duphaston rahim kasini kuvvetlendirir bebek tutulmadan bunu kullanmamalisin bence ki bunu bir doktor verdiyse bence hemen doktorunu degistir sana tafsiyem su olucak ari sutu polen ye her gun bir recel kasigi esine keci boynuzu pekmezi yedir ve mesir macunu ve illa hamile kalmadan once bi ilac kullanicaksan o da her gun bir adet folik asit olsun hem vucudu hamilelige hazirlar hem de bebegin saglikli olmasini saglar Allah dilegini insAllah en kisa zamanda gerceklestirir Amin bi de meyrem suresini 40 gun oku ve ruku et dualara sigin inan bana mucizene kavusucaksin insAllah Allahin izniyle

ılacın içerıgınde adet düzensızlıgıne gebelık olusum zamanında bebegın rahime tutunmasını ve düşüğü engelledıgını yazıyo bırde bu ılac benım gögüslerimde agrıya ve şişmeye neden oldu kafam cok karısıyo ılacım bıttıkten sonra doktorumla görusucem bakalım nolcak puffff zaten 1 yıl sonrasında gebelık olusmuyosa bunun altında bısı aramak lazımmıs ben evlenelı mayıs 13 te bı ene olcak ama korunmayı aralık ayında bıtaktık bırde gynoflor fıtıl kullanan oldu mu ben onuda kullanıyorum ve su anda ılac etkısı gösterdı herlade süt kesıgı gıbı akıntım oluyo

kızlar bende duphaston kullanmaya başladım ilaç bitince kaçıncı günde adet olunuyor acaba

ben 1 yıl boyunca duphaston kullananlardanım canım bana tek faydası regl olmamı sağladı her ay bıraktığımda ise regl olmadım . kişiden kişiye değişir durum . bende bir iki birşy yazmak istedim .

bende pkos var bi bunu dene dedi doktorum,senin çocuğun oldumu canım özel oldu ama kaç yaşındasın

Umarım soruma yanıt verebilecek biri vardır.Ben düzenli adet görüyorum ama 36-37 günde bir.7 aydır bebek sahibi olmayı denedik eşimde problem çıkmadı bende de yokmuş aslında ama düzenli de olsa 36 günde bir regl olmak geç yumurtladığımın göstergesi.2 kez de malesef kimyasal gebelik geçirdim 5 ve 6.haftalarda düştü Şimdi bu ay doktorumun önerisiyle adet düzenimi daha erkene almak için 15.günden itibaren günde iki kez kullanmam için 10 günlük duphaston verdi dün bitti ilacım.Eğer erken adet olursam buna bile sevineceğim yani o derece.Doktor gebe kalırsan bebeğin tutunmasını sağlar kalaazsan da adetin zamanında gelmesini sağlar dedi.Ama okuduklarıma göre kullanan bir çok kişi ilk ay 7-10 gün sonra adet görmüş 2.ay 3-5 gün sonra.Ama benim 2 gündür çok şiddetli göğüs ağrım var üstüne yatamıyorum sütyen bile acıtıyor normalde yumurtlama zamanı uçları sızlardı ama şuanda ağrım çok fazla dokunamıyorum acaba sizlerde de böyle bir yan etkisi oldu mu?Yoksa bir rahatsızlık belirtisi mi?Duphaston içen ve başına böyle bir şey gelen biir yardımcı olursa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…