Duphaston kullananlar.

Seheralican

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
14
3
1
30
Hanımlar ben geçen ay ayın 30unda adet oldum 4 gün sürdü bitti ve 4 gün sonra kanama oldu. Doktora gittim bana duphaston verdi. Yani adetten 8 gün sonra kullandım. Normalde 25 günde bir adet olurum hıc şaşmaz. Ama bu ilacı kullanınca erken olacaksin ddi doktor. Bu ay 25 imde olmam lazım ama ilaç biteli 5 gün oldu adetime 2 var . Erken olacaksin dediği için olmam lazımdı yani sözde hanı doktor merak ediyorum hala olmadım normalmi bu acaba .

Hanımlar ben geçen ay ayın 30unda adet oldum 4 gün sürdü bitti ve 4 gün sonra kanama oldu. Doktora gittim bana duphaston verdi. Yani adetten 8 gün sonra kullandım. Normalde 25 günde bir adet olurum hıc şaşmaz. Ama bu ilacı kullanınca erken olacaksin ddi doktor. Bu ay 25 imde olmam lazım ama ilaç biteli 5 gün oldu adetime 2 var . Erken olacaksin dediği için olmam lazımdı yani sözde hanı doktor merak ediyorum hala olmadım normalmi bu acaba .
Merhaba.Bende duphaston kullanıyorum..20 tane oluyor içinde. Ben adetimin 16. günü başlayıp sabah akşam içiyorum.İlacın son zamanlarına doğru regl oluyorum.Benim kullanma sebebim, Regl döngülerim çok kısa 21 günde bir. O süreyi uzatmak için 26 28 güne çekmek için kullanıyorum ve Progesteron içerdiği için rahim duvarının kalınlaşması için kullanıyorum. Çok iyi bir ilaç aslında. Düşük önleyici için de veriyor doktorlar. Ayrıca Regli düzenliyor. Muhtemelen size reglinizi düzenlemesi için vermiştir doktor.İlaç bittikten 5 gün içinde regl olmanız gerek. Anca olursunuz telas yapmayın.

Merhaba.Bende duphaston kullanıyorum..20 tane oluyor içinde. Ben adetimin 16. günü başlayıp sabah akşam içiyorum.İlacın son zamanlarına doğru regl oluyorum.Benim kullanma sebebim, Regl döngülerim çok kısa 21 günde bir. O süreyi uzatmak için 26 28 güne çekmek için kullanıyorum ve Progesteron içerdiği için rahim duvarının kalınlaşması için kullanıyorum. Çok iyi bir ilaç aslında. Düşük önleyici için de veriyor doktorlar. Ayrıca Regli düzenliyor. Muhtemelen size reglinizi düzenlemesi için vermiştir doktor.İlaç bittikten 5 gün içinde regl olmanız gerek. Anca olursunuz telas yapmayın

Oldum ama 5 gün içinde değil 11 gün sonra oldum:) yarin gidicem hormon testi yapılacak bakalım. Bende 25 günde bir oluyordum ama bugün tam geliyor artık insllab 28 günde bir olurum bende insllah

Merhaba arkadaşlar ben bisey sormak istiyorum duphaston kullanıyorum adet düzenlemek için fakat biteli 15 gün oldu hala hastalanmadım tıbben hamile olamam tüplerim tıkalı ama yine de bi umut fikir verir misiniz

Merhabalar arkadaşlar. Ben normalde 25 ocakta regl olmam gerekirken olamadım gebelik de yok. Prolaktin normal çıktı. Dr duphaston verdi günde üç öğün ve üç gün kullan, yumurtan çatlamamış dedi. (4-5-6 Şubat'ta kullandım ilacı)Gebelik de oluşabilir bebeğe zarar vermez bu ilaç dedi. Bugün ilaç biteli 9.cu gün ama henüz regl olmadım. Gebelik testi yapmayı düşünmüyorum açıkçası ama ne ilaç sürecinde ne de şuan gebelik veya regl belirtisi de yok. Benim gibi kısa kullanan varsa ne kadar sürede regl oldu bilgi verir misiniz rica etsem 😊🌺

Merhaba arkadaşlar ben bisey sormak istiyorum duphaston kullanıyorum adet düzenlemek için fakat biteli 15 gün oldu hala hastalanmadım tıbben hamile olamam tüplerim tıkalı ama yine de bi umut fikir verir misiniz
Merhabalar benim de 12 gün geçti. Siz regl oldunuz mu veya herhangi bir belirti var mı? Ben dün ve geçen gece sadece kasik ağrısı yaşadım hiçbir belirtm de yok. Test yapıp umutlanmak istemiyorum da açıkçası

Back