Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Duphaston kullananlar bakin lutfen
- Konu Sahibi Gunewim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- duphaston duphaston ilacı duphaston kullananlar
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Tebrik ederim saglikla kucagina alirsin bebegini InşaAllahBnde hamileyim kullanıyorum mide bulantısı mide yanması yapıyoçok
Duphaston kullananlar
Gebeliğe Hazırlık - Duphaston kullananlar - Adet Düzensizliği
duphaston kullanırken cinsel ilişki sıkıntı oluşturur mu ?daha önce bu ilacı kullanan var mı? Adet düzensizliğim için verdi doktor
www.kadinlarkulubu.com
- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Neredeyse sitede hepsini okudum yine de baska kullanan geciken varmıDuphaston kullananlar
Gebeliğe Hazırlık - Duphaston kullananlar - Adet Düzensizliği
duphaston kullanırken cinsel ilişki sıkıntı oluşturur mu ?daha önce bu ilacı kullanan var mı? Adet düzensizliğim için verdi doktorwww.kadinlarkulubu.com
On gün içinde adet olmazsanız test yapınGebelik için kullaniyorum birakali 6gun oluyo henuz adet olmadim
- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
TamamOn gün içinde adet olmazsanız test yapın
- 16 Şubat 2020
- 76
- 19
- 38
- 26
Hala kullanıyor musun canım hamile kalmak için mi kullanıyorsun Bi de ben 2 aydır kullanıyorum ilk 6. Gün adet oldum bu ay da 4.gun adet oldum hamile kalmak istiyorum ama bir türlü olmuyorSelam kizlar aranızda duphaston kullanan varmı?Varsa ne kadar gecikme yapti yan etkileri oldumu
- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Hamile kalmak icin kullaniyordum bittikten sonra 8gun gecikince test yaptim pozitiv simdi yine devam ediyorumHala kullanıyor musun canım hamile kalmak için mi kullanıyorsun Bi de ben 2 aydır kullanıyorum ilk 6. Gün adet oldum bu ay da 4.gun adet oldum hamile kalmak istiyorum ama bir türlü olmuyor
Devam et ilaca InşaAllah hamile kalacaksin
- 16 Şubat 2020
- 76
- 19
- 38
- 26
Kaçıncı ayında kaldın ilacı kullandıktan sonra Bi de extra Bi şey yaptın mıHamile kalmak icin kullaniyordum bittikten sonra 8gun gecikince test yaptim pozitiv simdi yine devam ediyorum
Devam et ilaca InşaAllah hamile kalacaksin
- 16 Şubat 2020
- 76
- 19
- 38
- 26
Kaçıncı ayında kaldın ilacı kullandıktan sonra Bi de extra Bi şey yaptın mı canım
- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Ilk ayda duphastonla beraber folio elevit de kullandimKaçıncı ayında kaldın Bi de extra Bi şey yaptın mı canım
- 16 Şubat 2020
- 76
- 19
- 38
- 26
Anladım polikistik over var mı sendeIlk ayda duphastonla beraber folio elevit de kullandim
- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Hayir 3yildir olmuyirdu bende sorun yoktu esimde azcik sprem haraketsizliyi vardiAnladım polikistik over var mı sende