• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Duphaston kullananlar bakin lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gunewim

Sonunda geldin mucizem😍
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
1.367
2.847
53
29
Selam kizlar aranızda duphaston kullanan varmı?Varsa ne kadar gecikme yapti yan etkileri oldumu

Ben kullandım çok bi yan etkisi olmadı bende hatta hiç olmadı diyebilirim. Ben adet olmak için kullanmıştım bıraktıktan 6 gün sonra oldum

Gebelik için kullaniyorum birakali 6gun oluyo henuz adet olmadim

Bnde hamileyim kullanıyorum mide bulantısı mide yanması yapıyoçok 😞

Selam kizlar aranızda duphaston kullanan varmı?Varsa ne kadar gecikme yapti yan etkileri oldumu
Hala kullanıyor musun canım hamile kalmak için mi kullanıyorsun Bi de ben 2 aydır kullanıyorum ilk 6. Gün adet oldum bu ay da 4.gun adet oldum hamile kalmak istiyorum ama bir türlü olmuyor

Hala kullanıyor musun canım hamile kalmak için mi kullanıyorsun Bi de ben 2 aydır kullanıyorum ilk 6. Gün adet oldum bu ay da 4.gun adet oldum hamile kalmak istiyorum ama bir türlü olmuyor
Hamile kalmak icin kullaniyordum bittikten sonra 8gun gecikince test yaptim pozitiv simdi yine devam ediyorum
Devam et ilaca InşaAllah hamile kalacaksin

Hamile kalmak icin kullaniyordum bittikten sonra 8gun gecikince test yaptim pozitiv simdi yine devam ediyorum
Devam et ilaca InşaAllah hamile kalacaksin
Kaçıncı ayında kaldın ilacı kullandıktan sonra Bi de extra Bi şey yaptın mı

Back