• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullananlar bakabilir mi ?

Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.073
133
29
Merhaba doktorum polikistik over için duphaston verdi kutu içinde 20 adet vardı toplam . Günde bir tane iciceksin dedi bugün itibariyle hap bitti. Ne zaman adet olurum genelde günde iki tane icilmis bundan ama bana bir tane iç dedi

Merhaba doktorum polikistik over için duphaston verdi kutu içinde 20 adet vardı toplam . Günde bir tane iciceksin dedi bugün itibariyle hap bitti. Ne zaman adet olurum genelde günde iki tane icilmis bundan ama bana bir tane iç dedi
Genelde ilac bittikten 3gun sonra olursun

Benim hep oyle devam etti hap kullandigim zaman. Sökülmedi yani lekelenme ile 4 5 günsürdü sadece
Ama o şekilde olunca ilaç yaramamış oluyor çünkü Yasmin kullandım tarlusal kullandım cyclo progynova kullandım hiç biri bu şekilde yapmadı acaba ilk kullanisim diye mi

Ama o şekilde olunca ilaç yaramamış oluyor çünkü Yasmin kullandım tarlusal kullandım cyclo progynova kullandım hiç biri bu şekilde yapmadı acaba ilk kullanisim diye mi
Ben doktora sordum hatta 2 farklı doktora gidiyorum ikiside normal dedi. Belki senin sökülür canim.

Back