- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kronikuykucu
merhaba arkadaslar, haziran ayı adet dönemimin ardından inşAllah gebelik düşünüyoruz nasıpse. bunun için ön hazırlık olarak jınekologa gittim. kan depolarım boşmus bunun için surup vs verdi.sag ve sol yumurtalıgıma 2 adet patates ve ceviz büyüklüğünde kistim oldugunu ogrendım. doktor eriyebilen cinsten oldugunu adetle birlikte atılabılecegını soyledi.Duphaston 10 mg tableti verdi 20 adet hap,tam adet günümde bitecek şekilde verdi ama sorun su ki sanırım erken adet olucam belimde kasıklarımda agrı var.adet düzensizliğim hiç olmadı sanırım ilaçtan dolayı öne geldi tarih
1) bu ilacı adetkende kullanabilirmiyim( dr adet gunumde bitecek sekılde verdğı ıcın ona sormayı dusunmemıstım)
2)ilacın içeriğinde adet söktürücü yazıyo acaba asırı adet olurmuyum calısıyorum oyle olursa nası olcak hc bilmiyorum
cevap verırsenız mutlu olurum
1) bu ilacı adetkende kullanabilirmiyim( dr adet gunumde bitecek sekılde verdğı ıcın ona sormayı dusunmemıstım)

2)ilacın içeriğinde adet söktürücü yazıyo acaba asırı adet olurmuyum calısıyorum oyle olursa nası olcak hc bilmiyorum