- 17 Temmuz 2020
- 178
- 37
- 41
- Konu Sahibi Dilara 2225
Merhaba kizlar aranizda duphaston kullanan varmi kasik agrisi bel agrisi yapiyomu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum 2 aydırMerhaba kizlar aranizda duphaston kullanan varmi kasik agrisi bel agrisi yapiyomu
Cevabiniz icin tesekkur ilacla ilgisi Yok demekki neden acaba adetim bitti agrilarim bitmedi baska bir konu da yazmistim kanli akintim var diye demekki ilactan degil de akintiyla ilgili heralde agrilarBen kullanıyorum 2 aydır
Öyle bi şikayetim olmadı henüz
Sadece biraz uyku yapıyo bende
Rica ederimCevabiniz icin tesekkur ilacla ilgisi Yok demekki neden acaba adetim bitti agrilarim bitmedi baska bir konu da yazmistim kanli akintim var diye demekki ilactan degil de akintiyla ilgili heralde agrilar
Ben de sabah akşam kullanıyorum ama ben tüp bebek surecindeyim yanında başka ilaçlar da kullanıyorum. Bel ağrım arada oluyor ama bunu hangi ilaç yapıyor bilmiyorum.Merhaba kizlar aranizda duphaston kullanan varmi kasik agrisi bel agrisi yapiyomu
Ne için kullanmıştınız siz?Neredeyse 3 ay, belki fazla, kullandım ağrı yapmadı.
Bende hiç yapmadı canım, sadece halsizlik ve baş dönmesi yapıyorMerhaba kizlar aranizda duphaston kullanan varmi kasik agrisi bel agrisi yapiyomu
Hamilelik için. Rahmi gebeliğe hazırlıyomuşNe için kullanmıştınız siz?
Ise yaradimi ilac banada dusuk ten sonra verdi suanda ikinci kutuya basladimHamilelik için. Rahmi gebeliğe hazırlıyomuş
Hamile değilim o ayrı. Ama vücudu toparlıyomuş. Etrafımdaki her 5 kadından 3ü kullanmış bunu. Umarır size yararı olur.Ise yaradimi ilac banada dusuk ten sonra verdi suanda ikinci kutuya basladim
Bende kullandım 2 ay bende hicbir yan etki yapmadiMerhaba kizlar aranizda duphaston kullanan varmi kasik agrisi bel agrisi yapiyomu
Insallah banada dusuk sonrasi verdi ilk gunlerde cok kasik bel agrilarim olmustu simdi Yok alistim heralde ikinci kutu bitmek uzere hic Ara vermeden ikinci kutuya gectim herkezin kullanim sekli degisik GalibaMerhaba, bana da çocuk için bu ay verdi doktorum önce yumurta 18 cm olunca Otrivelli iğne yaptım ondan iki gün sonra da günde iki Duphaston'a başladım şuan ilacın 5.günü ve kasıklarım da ağrı var. Umarım gebelik belirtisidir de ilacın yan etkisi değildir
Bende de aynı durum var sizin sonuç ne olduMerhaba, bana da çocuk için bu ay verdi doktorum önce yumurta 18 cm olunca Otrivelli iğne yaptım ondan iki gün sonra da günde iki Duphaston'a başladım şuan ilacın 5.günü ve kasıklarım da ağrı var. Umarım gebelik belirtisidir de ilacın yan etkisi değildir
Merhaba şimdi gördüm sorunuzu okurken aa böyle bir şey mi olmuştu diye okudum unutmuşum ilaçları, olanları :) Benim olmamıştı o zaman üzerine 3 defa tüp bebek denemesi yaptım 3.’de oldu 2023 haziranda kızımı aldım kucağıma Darısı başınıza umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız sonra tüm bu uğraşlar siliniyorBende de aynı durum var sizin sonuç ne oldu