- 15 Nisan 2022
- 175
- 32
- 30
- Konu Sahibi minikjaponum
Kızlar Kistim olduğu için ve hamilelik düşündüğüm için verdi doktor kullanan var mı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kistin vardı acaba bende hem basit kist hemde çikolata kisti varKist vardı dün bitti hapim, bugün minik bir kanvgeldi adet değildi, yada bekliyorum
Sadece klomennmi kullandın çatlatmada kullandın mı bende önümüzdeki ay istiyorum kullanmak kaç tane yumurta oluştuBende klomen tedavisi sonrasında gebelik oluşursa düşük engellemesi için kullaniyorum
Ben gebelik istiyorum adet söktürüyosa eğer nasıl hamilelik olucak ki anlamadımBende kullanıyorum Pcos var bende adet sökücü olarak
Adet söktürürde diyolar ya o zaman nasıl bebeğin düşmesini engellicek acaba çok enteresanBu ilacın kullanım amacı baya geniş, kullananı çok var herkesin kullanım nedeni farklı.
Bana aşılama sonrası kullanmam için verdi doktor. Eğer gebelik oluşursa tutunmasını kolaylaştırmak için demişti, adet olana kadar kullandırtıyor.
Evet bende ilk kullanırken aynı ikilemi yaşadım ama kaç doktorla görüştüm hepsi aynısını dedi. Adet zamanı kullanıldığında sökülmeye etkili, aşılamadan sonra kullanıldıpında da tutunmaya etkili oluyormuş. Özellikle direk aşılamadan sonra kullanacaksın demişlerdiAdet söktürürde diyolar ya o zaman nasıl bebeğin düşmesini engellicek acaba çok enteresan
Sadece klomennmi kullandın çatlatmada kullandın mı bende önümüzdeki ay istiyorum kullanmak kaç tane yumurta oluştu
Basit kistim geçerse bende istiyorum kendi kendime olmuyo yoruldum artık canım inşallah hamile kalmışsındırCatlatma iğnesi De oldum canım 23 ocakta beklemedeyim şuan. 3 yumurtam oluştu ama 1 i küçüktü baya 10 mm
Kullanayım bari bende canım çok tuhaf bi ilaç ama belki sebep olurEvet bende ilk kullanırken aynı ikilemi yaşadım ama kaç doktorla görüştüm hepsi aynısını dedi. Adet zamanı kullanıldığında sökülmeye etkili, aşılamadan sonra kullanıldıpında da tutunmaya etkili oluyormuş. Özellikle direk aşılamadan sonra kullanacaksın demişlerdi
Zaten doktor kullanın dediyse kullanın bence de.Kullanayım bari bende canım çok tuhaf bi ilaç ama belki sebep olur
Basit kistim geçerse bende istiyorum kendi kendime olmuyo yoruldum artık canım inşallah hamile kalmışsındır
Sağ salim kucağına al canımİnşallah canım ilk bebeğimiz olacak sağlıkla bizimle olsun inşallah
İlk defa bir doktor önerdi o yüzden kararsız kaldım ama kullanıcam teşekkür ederimZaten doktor kullanın dediyse kullanın bence de.
Duphaston adet sokturmez. Öyle yazanlar olmuş tamamen bilgisizlik. Duphaston emnriyonun rahme tutulmasını kolaylaştırır. Asilama ve tüp bebek tedavilerinde verilir özellikle. Hamilelik oluşmazsa döngüyü de düzene sokar.Kızlar Kistim olduğu için ve hamilelik düşündüğüm için verdi doktor kullanan var mı aranızda