• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullanımı kızlar bakar mısınız

eslem inan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
26
2
1
30
Kızlar merhaba ben hormon testi verdim AMH verdim herşey normal göründü bi tane hormonum yüksek dedi ama normalmiş yani çokta yüksek değilmiş doktor bana duphaston verdi adetin 15. Günü kullan dedi , adetimde düzenlidir aslında. Niye verdi o zaman anlamadım kullansam bir zarar olur mu kullanayım mı , kullanıp hamile kalan var mı

Kızlar merhaba ben hormon testi verdim AMH verdim herşey normal göründü bi tane hormonum yüksek dedi ama normalmiş yani çokta yüksek değilmiş doktor bana duphaston verdi adetin 15. Günü kullan dedi , adetimde düzenlidir aslında. Niye verdi o zaman anlamadım kullansam bir zarar olur mu kullanayım mı , kullanıp hamile kalan var mı
Hamile kalirsaniz gebeligi destekler dusuk falan ihtimaline karsi yoksa gebelik olmasi icin bir ilac degil. Sonuçta dogal bir sey değil ister kullan ister kullanma. Banada vermisti doktor. 16 gun basla 10 gun kullan demisti sanki oyle hatırlıyorum.Hatta 3 ay boyle dene mi demisti neydi. Ama benim adetim duzensizdi. Sonuc olarak gebelik olusmadi :)

Back