Canım bende kullanıyorum onu ama Duphastonu iki sebeple kullanıyorlar . Adeti düzene sokuyor ve gebeysen eger düşük yapmayı engelliyormuş ben suan gebelik için tedavi oluyorum bu yüzden doktor düşük olmasın diye Duphaston verdiMeraba 19 yaşındayım evliyim bir tane adet söktürücü ilacı verdi doktor ve 2018 ağustos ayında bir hafta kulandım ve adetim ilaç sayesinde geldi sonra doktora gittim durumu anlatım bana duphaston ilacını verdi ve kulandım 3 ay boyunca ilaç sayesinde geldi ve ilaç bıraktıktan sonra iki ay daha geldi ve sonra düzensiz olmaya başladı yine hiç olmadı iki aydır adet olmuyorum sizde de öyle oldu mu acaba :)
Merhaba duphaston kullandıktan ne kadar sonra adet oldunuz inşallah olmamışsınızdırTsk ederim canım bende hamile olmak için uğraşıyorum 3ay duphaston ilacını kullandım doktora gittim yeniden verdi 3 ay daha kullanıcam.sonra ınsalalh olur çocuk
Meraba canim Ben duphaston ilacını 10 günlük içiyorum bırakıyorum ve 3 veya 4 cü günü adet oluyorumMerhaba duphaston kullandıktan ne kadar sonra adet oldunuz inşallah olmamışsınızdır
Merhaba doktor ilacı nasıl kullanmanı önerdiMeraba 19 yaşındayım evliyim bir tane adet söktürücü ilacı verdi doktor ve 2018 ağustos ayında bir hafta kulandım ve adetim ilaç sayesinde geldi sonra doktora gittim durumu anlatım bana duphaston ilacını verdi ve kulandım 3 ay boyunca ilaç sayesinde geldi ve ilaç bıraktıktan sonra iki ay daha geldi ve sonra düzensiz olmaya başladı yine hiç olmadı iki aydır adet olmuyorum sizde de öyle oldu mu acaba :)
Canım inşallah olur bebeğin ama duphaston içini temizliyo adetini düzene sokması içinBende duphaston kullanmaya başladım talusal ile adetim söküldü 10 gün duphaston kulandım hap biteli 4. Günüm ne zaman gelir ki adetim inşallah gelmez de bebek istiyorum çok
Benim Dr um da bebek kalmazsa adet düzenliyor bevek kalırsa düşük önlüyor tutunmasını sağlıyor dediCanım inşallah olur bebeğin ama duphaston içini temizliyo adetini düzene sokması için
Bebek olma şansı %0 yani bende istiyorum doktora sordum ben bu hapla hamile olur mu diye yok dedi bu hap içinizi temizliyo dedi öyle yani canım inşallah tez zamanda kalırsın ama.duphaston ilacı hamile olunmuyo
Hatir canım bu hapla hamile olunması %0 seviyede canik doktor sizi kandırıyor böyle diyerek ümit veriyor tatlimBenim Dr um da bebek kalmazsa adet düzenliyor bevek kalırsa düşük önlüyor tutunmasını sağlıyor dedi
Canım içini de okudum düşük tehdidini azaltmak için diyor ve gruplarda bu hapı kullanarak hamile kalan o kadar çok kişi var kiHatir canım bu hapla hamile olunması %0 seviyede canik doktor sizi kandırıyor böyle diyerek ümit veriyor tatlim
Kist olurYumurta çatlamasa nolur arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?