- 15 Aralık 2015
- 66
- 6
- 31
- Konu Sahibi MELTEMWIEN
Duphaston ilac ila hamile kalan varmi aramizda ??? Lütfeen cvp yaziinn kizlaar!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duphaston sadece adet olmani saglar. Yilda 1 2 defa adet goruyorsan 1 2 defa yumurtlama oluyor demektir. Bunun icin klomen vermeliydi. Ne kadar zamandir istiyorsunuz bebek?Ben adetimi yilda 1bir veya 2 kere gördügüm icin yazdi. Bunla hamile kalabilirsin demişti.. bilemedim vallah
Duphaston sadece adet olmani saglar. Yilda 1 2 defa adet goruyorsan 1 2 defa yumurtlama oluyor demektir. Bunun icin klomen vermeliydi. Ne kadar zamandir istiyorsunuz bebek?
1sene dir beli :/
Benim prolaktinim 36 cikmisdi dostinex kullandim ilk ay okadar guzel adet oldumki hic oyle guzel kanama olmamisdim sonrasinda 5 gun temiz kaldim dostinexe devam ediyordum sonra kanamam once leke leke hep sonrasinda kanamam durmadi surekli azda olsa devam etti o ayi degerlendiremedim sonra tekrar doktora gittim bana hersey normal hormonlarin dususde oldugu icin normal kanama olmasi dedi duphaston yazdi hergun hic birakmadan sabah aksam iceceksin dedi 5 gun sonra kanamami kesdi suan bir ay oldu hala adetim gelmedi ben artik doktorlara da inancimi yitirdim doktorumu degistircem surekli bir sorun cikmasi insani yoruyor malesef.Bence farklı bir doktora daha gidin.
Duphaston verip göndermelik değil durumunuz.
Benim prolaktinim 36 cikmisdi dostinex kullandim ilk ay okadar guzel adet oldumki hic oyle guzel kanama olmamisdim sonrasinda 5 gun temiz kaldim dostinexe devam ediyordum sonra kanamam once leke leke hep sonrasinda kanamam durmadi surekli azda olsa devam etti o ayi degerlendiremedim sonra tekrar doktora gittim bana hersey normal hormonlarin dususde oldugu icin normal kanama olmasi dedi duphaston yazdi hergun hic birakmadan sabah aksam iceceksin dedi 5 gun sonra kanamami kesdi suan bir ay oldu hala adetim gelmedi ben artik doktorlara da inancimi yitirdim doktorumu degistircem surekli bir sorun cikmasi insani yoruyor malesef.
Tesekkurler canim doktorumu degistirecem 1 ay boyunca sabah aksam hapi icersem ne zaman adet olacamBen duphastonu birakinca hemen adet oluyordum bilemedim ki. Gecmis olsun.
Tesekkurler canim doktorumu degistirecem 1 ay boyunca sabah aksam hapi icersem ne zaman adet olacam