duphaston ilacı

sdsby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
3
0
36
Tokat
arkadaşlar ve sayın site yöneticileri ben forma yeni üye oldum
benim bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. benim adet düzensizliğim var adetim olmuyor 2 aydır. doktora gittim bana duphaston isimli ilacı verdi. bana adetinin 14. gününden başla her gün 1 tane iç dedi. ama benım anlamadığım ben zaten adetim olmuyor diye gittim. bende eczaneye sordum şimdi kullanmaya başlayın dedi. ilacı baslayalaı 8 gun oldu ama hala adet olmadım yardımcı olabilecek varmı acaba ?:1no2::1no2:

cnm o ilacı bende kullanmıştım adetimi geciktirmek için ilacı kullanıp bırakıyosun bırakınca 2 gün sonra adet oluyosun.sen bu ilacı doğum kontrol hapı gibi kullanacaksın galiba. bence dr.una tekrar sor çünkü bu tür ilaçlar öle kafana göre kullanmaya gelmez. tüm hormonal düzeni bozar. dr.a adet olmadığını hatırlat ne zaman başlaman gerektiğini ve kaç gün kullanman gerektiğini sor.

merhaba bende suan duphaston kullanıyorum .kendiliğinden adet olamadığım için onu kullanıp yumurtlama tedavisi için doktora gidiyorum . ben günde iki kere on gün kullanıyorum genelde ilaç bittikten 5 gün sonra adet oluyorum . ilacını bitir bekle mutlaka adet olursun . daha sonra ki ay nasıl olacağını doktoruna bir kez daha danışmanda fayda var allah şifa versin.

merhaba bende bugün başladm kullanmya bilgim tazen o yüzden :) doktorun sana ilacı ne kadar sürede verdi yani aralığı ne kadar ? bugün başladm ben içmeye 10 gün içicekmişim 10 gün sonra bırakınca regl görcekmişim öyle doktora gidicekmişim ama ilacı 6 ay kulancam. yani 8 gün içmişsin ya bgün bıraksan 1-2 gün sonra kanaman gelir. doktorun ilacı şu sürede iç yanıma gel demedimi ?

cnm mmalesef ole bişey demedi ilacım bitti bkalım olacakmıyım ama bi daha gideceğim doktora inş bi sorun cıkmaz teşekkür ederim billeriniz için :)

teşekkür ederim allah razı olsun inş bi sorun çıkmaz ((

cnm mmalesef ole bişey demedi ilacım bitti bkalım olacakmıyım ama bi daha gideceğim doktora inş bi sorun cıkmaz teşekkür ederim billeriniz için :)

rica ederim :1closedeyes: inş bi sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…