• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston ilacı ve hamile kalamama

Burcu1998

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
64
23
38
Hayırlı geceler hanımlar. Bu ay duphaston kullandım adet bittikten 9 gün sonra 10 gün haftada 2 kere. 3 gündür kasık ağrım var ve yoğun akıntım. İlaç yarın son ama 3 gündür lekelenme ve yoğun akıntı yaşıyorum . Daha yeni akıntı ve ardından bir damla kadar kan geldi. Her an adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda ve göğüslerim hassas dokundukça acıyor. Adetime 10 gün var daha adet mi olcam acaba? Daha önce bu durumu yaşıyan oldu mu duphaston kullanıp.

Duphaston adet söktürücü kullandikdan . 10 gün içinde adet olman lazım .eğer gebelik varsa düşük yapmayı engelliyor

Sadece bu ay adetim gecikti olduktan sonra doktora gittim bunu verdi şuan adetime 10 gün var? Erken olur muyum ki

Merhaba 3. Ayım klomen de 2 yumurta 2.5 cm 1 yumurta 2 cm toplam 3 yumurta gelişti çatlatma iğnesi sonrası uygulamalar aynı devam duhastın verdi ve bugun 3 gün oldu iğneden sonra göğüs ucu hassasiyet çok var büyümesi falan bide böyle yapışkan kaygan gibi beyaz akıntı var Bi yandan çok umutlanmak istemezken Bi yandanda umut arıyorum. Belirtileri olanlar yazabilir mi yada sonuç alanlar

Merhaba 3. Ayım klomen de 2 yumurta 2.5 cm 1 yumurta 2 cm toplam 3 yumurta gelişti çatlatma iğnesi sonrası uygulamalar aynı devam duhastın verdi ve bugun 3 gün oldu iğneden sonra göğüs ucu hassasiyet çok var büyümesi falan bide böyle yapışkan kaygan gibi beyaz akıntı var Bi yandan çok umutlanmak istemezken Bi yandanda umut arıyorum. Belirtileri olanlar yazabilir mi yada sonuç alanlar
Duphaston ilaç.

Back