• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston ilaç kullananlar

Seciloz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
1
0
1
41
Merhaba...adet düzensizliği için doktora gittim ve duphaston ilaca başladık..ilacı içtikten 4 gün sonra adet oldum normalde 10 gün içmem gerekiyordu..adet olunca ilacı bıraktım..ve adetimin 5. Gününde cyclo o. İsimli ilaca başlamam gerekti onu da bir doz aldım fakat kanamam çok şiddetlendi..doktora tekrardan gittim duphastonu kanamam gelse bile bırakmamam gerektiğini söyledi ve devam etmemi istedi bir de ilave metiler isimli ilacı verdi.iki gündür içiyorum ama kanamamda bir değişiklik yok aynı şiddette devam ediyor...acaba bu ilaçları kullanıp benim gibi sıkıntı yaşayan var mı?

Merhabalar,
Ben 2 aydır regl olmadığım ve hamilelik istediğimiz için duphaston a başladım 10 gün günde 1tablet olmak üzere kullandım bıraktım ama 12 gün beklememe rağmen regl başlamadı doktorumda tekrar reçete etti bu ilacı fakat bu kez günde 2 tablet olmak üzere 7 gün kullanmamı istedi ama kullanmaya başladığımın ertesi günü lekelenme başladı ve 3.günü daha yoğun bi akıntı oldu doktoruma durumu anlattım lekelenme normal sen devam et dedi ama 4.ve 5.günü çok yoğun normal bir regl kanaması oldum doktoruma durumu anlattım artık bırakın dedi.muayeneye gittim bugün

Merhaba...adet düzensizliği için doktora gittim ve duphaston ilaca başladık..ilacı içtikten 4 gün sonra adet oldum normalde 10 gün içmem gerekiyordu..adet olunca ilacı bıraktım..ve adetimin 5. Gününde cyclo o. İsimli ilaca başlamam gerekti onu da bir doz aldım fakat kanamam çok şiddetlendi..doktora tekrardan gittim duphastonu kanamam gelse bile bırakmamam gerektiğini söyledi ve devam etmemi istedi bir de ilave metiler isimli ilacı verdi.iki gündür içiyorum ama kanamamda bir değişiklik yok aynı şiddette devam ediyor...acaba bu ilaçları kullanıp benim gibi sıkıntı yaşayan var mı?

Benimde Ekim ayının 28inde reglm bitti. 10 gün sonra kanlı akıntım oldu ve geçmedi. Bunun için dephaston günde 2 adet olmak üzere o ilacı verdim şu an kullanıyorum. Kanlı akıntı da herhangi bir değişiklik olmadı. Salı günü ilaç bitecek. Peşine regl olmam gerekiyormuş. İnşallah düzene girer. Ayrıca doktorum ilacın gebeliğe engel olmadığını söyledi.

Back