- 8 Eylül 2024
- 5
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi kubra yildiz
Etkilemez sen kan ver hamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alKlomen sonrasi duphastona basladim ilac biter bitmez test yaptim pozitif cikti ilaclar idrar testini etkiler mi
Son adet tarihiniz neydi acaba. Tebrik ederim hamilesinizKlomen sonrasi duphastona basladim ilac biter bitmez test yaptim pozitif cikti ilaclar idrar testini etkiler mi
Hayir hamilesiniz hamile olmasaniz pozitif çıkmazdı adet olurdunuz dupaston hem hamile kalmaya yardımcı olmazsada adeti getiriyor.Klomen sonrasi duphastona basladim ilac biter bitmez test yaptim pozitif cikti ilaclar idrar testini etkiler mi
Amin insallah oyledir tekrar test yaptim negatif cikinca icim bi buruklastiEtkilemez sen kan ver hamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al
Üzülme demekki zamanı değilmiş Allah daha güzelini verir sabretAmin insallah oyledir tekrar test yaptim negatif cikinca icim bi buruklasti
Foto atar mısın bakalımHaktan hayirlisi olsun insallah ama test cok net sekilde birde pozitif cikti yani silik felanda degildi
Merhaba bende sizin gibi klomen ve duphaston kullandım benimde 1 testimde silik çizgi çıkıyosa 1 testimde çıkmıyodu. Belki de testlerle alakalıdırKlomen sonrasi duphastona basladim ilac biter bitmez test yaptim pozitif cikti ilaclar idrar testini etkiler mi