• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston hapı

yaseminaltnkynk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
3
0
1
48
20 gündür az az adet oluyorum, normal adet günümden çok fazla uzadığı için doktırum duphaston ilacını verdi kullanan var mı 4.kez içtim ama hala adetim kesilmedi başına gelenler yorum yapabilr mi?

20 gündür az az adet oluyorum, normal adet günümden çok fazla uzadığı için doktırum duphaston ilacını verdi kullanan var mı 4.kez içtim ama hala adetim kesilmedi başına gelenler yorum yapabilr mi?
Düzenli için. Benim 10 günü bulmuştu ilaçla kesilmesi

25 gündür oluyorumda 8gündür ilaç kullanıyorum geçer mi acaba hiç inanamıyorum biticeğinide sizinde mi öyle oldu
Evet yavaş yavaş kesildi. Çünkü yoğındu kanamam. İlacı kullanmaya başladığımda azaldı biraz ama 10. Günden sonra bitti tamamen kanama

Arkadaşlar banada doktorum duphaston ilacı verdi 8 Şubat kullandım 17 Şubat bitti ve bugün 24 Şubat halen adet olmadım sizce kizlar gebemiyim göğüslerim şişmiş karnım ağrıyor sırtım ağrıyor ?? Benim gibi olan varmı veya sonra gebe kalan ilaçtan sonra tam 1 hafta regl olmadım

banada dr bugün verdi yarından itibaren günde 2 tane kullan dedi ama bana rahim duvarumda kalınlaşma var ıncelmesi için verdi

Merhaba kızlar bu yıl bu hapı bende kullandım yaşadıgınız şeyler gayet normal. 10 gün geciktirdiği bile oluyor

Valla pazartesi günü adet günüm yine gecikirse hem gebelik düşünecem hemde bubilac bana iyi gelmedi düşünecem yada hamileyimdir insalalh
Ben bu ilacı 3 ay kullandım ilk ay adetime göre 10 gün geç oldum 2.3. Aylardada düzensiz oldum başka doktora gittim bırakmamı söyledi bıraktım😃 ve artık adetim tamamiyle düzensiz 😂 birbana yaramadı galiba

Aynen ya bana da sanki öyle oldu , baksana doktor bana dedi bu ilacı kullandığın gibi adet olursun 10 gün geçti olmadım ve üstelik üstünden 10 geçti ya zaten olmakta istemiyorum gebe olmak istiyorum hayırlısıyla rabbim herkese nasip etsin 🙏🙏🙏🙏

Back