Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegin tutunması icin canım eğer gebelik olmazsa adet olmanı sağlıyor ben kullandım bu ay 2 gün önce bitti beklemedeyim. Iğne de vuruldun muArkadaşlar gebelik istiyorum doktor duphaston adında bir ilaç verdi kullanan varmı sonuçlar nasil oldu yan etkisi çok mu ayrıca hamilelikde düşüğe neden olurmu çünkü adet olmak içinde kullanılıyormuş kararsız kaldim
Yok iğneyi gerek duymadı peki yan etkileri oldumu gebelik mevcutmuBebegin tutunması icin canım eğer gebelik olmazsa adet olmanı sağlıyor ben kullandım bu ay 2 gün önce bitti beklemedeyim. Iğne de vuruldun mu
SağolunHamileliği destekliyor düşüge sebep olmuyor. Hamile değil iseniz adet olmanızı saglıyor. Günde iki tane içince 10 günde bitiyor. 1 hafta içinde adet olunuyor gebelik yoksa.
Bende hiçbir yan etkisi olmadı gebelik icin beklemedeyim şuan bat 6 ocakYok iğneyi gerek duymadı peki yan etkileri oldumu gebelik mevcutmu
Haydi inşallah hakkın hayırlısı bizede bilgi verinBende hiçbir yan etkisi olmadı gebelik icin beklemedeyim şuan bat 6 ocak
Çok çok amin 1 yıla yakındır bekliyoruz umarım bu defa hayal kırıklığına uğramamHaydi inşallah hakkın hayırlısı bizede bilgi verin![]()
Rabbim hakkımızda hayırlısini versin inşallahÇok çok amin 1 yıla yakındır bekliyoruz umarım bu defa hayal kırıklığına uğramam![]()
Am8n inşaallah ama sanırım bu ay da gebelik yok dün test yaptım negatif cıktıRabbim hakkımızda hayırlısini versin inşallah
Belki test yanlıştırAm8n inşaallah ama sanırım bu ay da gebelik yok dün test yaptım negatif cıktı![]()
Inşaallah öyledir canımBelki test yanlıştır
Canım inşaallah hamile kalırsın ben bu ay kullanmaya başladım etkili olup olmadığını anlayamadımGünaydın kızlar bende kendimden kısaca bahsedeyim. 6 yıllık evliyim ve bu süre zarfında 4 yıla yakındır cocuk sahibi olamadık malesefki bende pko var eşimdede ileri hareketlilik baya kotu. salı günü tüp bebek bölümüne gittim ve bütün tahlıllerımıze baktı. ve normal yolla hamilelik olamayacagını aşılama tutma olasılıgı %10 dedi. Tüp bebek uygun oldugunu dile getirdi. Bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
Üroloji doktoru eşime sperm hareketliliğini arttırıcı takviye gıda verdi. Bana da duphaston ve inofolic combi verdi.
Adetin 2. günü tedaviye başlayacağız. Duphaston gerçekten etkili ilaçmı.
Yumurtalığımın 1 tanesinde udak bi kist vardı onun için verdi yanındada inofolic combi verdi tüp bebk başlangıcı için.Canım inşaallah hamile kalırsın ben bu ay kullanmaya başladım etkili olup olmadığını anlayamadım
Haydi inşallah hakkında hayırlısı olsunGünaydın kızlar bende kendimden kısaca bahsedeyim. 6 yıllık evliyim ve bu süre zarfında 4 yıla yakındır cocuk sahibi olamadık malesefki bende pko var eşimdede ileri hareketlilik baya kotu. salı günü tüp bebek bölümüne gittim ve bütün tahlıllerımıze baktı. ve normal yolla hamilelik olamayacagını aşılama tutma olasılıgı %10 dedi. Tüp bebek uygun oldugunu dile getirdi. Bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
Üroloji doktoru eşime sperm hareketliliğini arttırıcı takviye gıda verdi. Bana da duphaston ve inofolic combi verdi.
saolasn canımHaydi inşallah hakkında hayırlısı olsun
Canım inşaallah tez zamanda bebegini kucağına alırsınYumurtalığımın 1 tanesinde udak bi kist vardı onun için verdi yanındada inofolic combi verdi tüp bebk başlangıcı için.
Amun canumCanım inşaallah tez zamanda bebegini kucağına alırsın
Günaydın kızlar bende kendimden kısaca bahsedeyim. 6 yıllık evliyim ve bu süre zarfında 4 yıla yakındır cocuk sahibi olamadık malesefki bende pko var eşimdede ileri hareketlilik baya kotu. salı günü tüp bebek bölümüne gittim ve bütün tahlıllerımıze baktı. ve normal yolla hamilelik olamayacagını aşılama tutma olasılıgı %10 dedi. Tüp bebek uygun oldugunu dile getirdi. Bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik.