D deniz irem Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2023 46 3 33 13 Mart 2024 Konu Sahibi deniz irem #1 Merhaba duphaston kullanıyorum 10 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyor um böyle bir şey yaşıyan varmı lütfenn çok kotu ağrı çekiyorum
Merhaba duphaston kullanıyorum 10 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyor um böyle bir şey yaşıyan varmı lütfenn çok kotu ağrı çekiyorum
Mehrii34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 8.364 4.158 13 Mart 2024 Konu Sahibi deniz irem #2 Uzun uzun kullandığım bir ilaçtı duphaston böyle şeyler yapmaz normalde gebelik testi yaptınız mı ?
B berna1105 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2024 13 1 39 22 Mart 2024 Konu Sahibi deniz irem #3 deniz irem .!.: Merhaba duphaston kullanıyorum 10 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyor um böyle bir şey yaşıyan varmı lütfenn çok kotu ağrı çekiyorum Genişletmek için tıkla... Mrb bende 9 haftalık hamileyim.Çok belim ağrıyor.Bende bel fıtığı çıktı önceden ama küçük fıtık dedi doktor ne yapicaz ilaç icebilcez mi veya merhem sürüp rahatlatır mi?
deniz irem .!.: Merhaba duphaston kullanıyorum 10 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyor um böyle bir şey yaşıyan varmı lütfenn çok kotu ağrı çekiyorum Genişletmek için tıkla... Mrb bende 9 haftalık hamileyim.Çok belim ağrıyor.Bende bel fıtığı çıktı önceden ama küçük fıtık dedi doktor ne yapicaz ilaç icebilcez mi veya merhem sürüp rahatlatır mi?
D deniz irem Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2023 46 3 33 24 Mart 2024 Konu Sahibi deniz irem #4 Merhaba kremde deride emer diye düşünüyorum yinede Dr nuzu danışın