• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en zor sorusunu merak ediyor musunuz?

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?

Oturdum cümleyi öğelerine ayırdım, semantik ve sentaks açısından da baktım cümleye...

Sonra işi geyiğinden saptırmayayım dedim..

(bir ara ne yapıyorsun sen manyak mısın diye sordum da kendime naniknanik )

Oturdum cümleyi öğelerine ayırdım, semantik ve sentaks açısından da baktım cümleye...

Sonra işi geyiğinden saptırmayayım dedim..

(bir ara ne yapıyorsun sen manyak mısın diye sordum da kendime naniknanik )

bu soruyu bende sordum kendime cevabım evetti:Roflol:

Manifesto:Bir gemideki malları göstermek için kaptan tarafından boşaltma işlemlerinin yapılacağı gümrük idaresine verilen liste...
Pragmatist : Doğruluğu ve gerçekliği tek yanlı olarak yalnızca hareketlerin sonuçları ve başarıları ile değerlendiren...
Edimsel :gerçek olarak var olan...
İmge: hayal, düş...
haiz:Bir şeyi olan, elinde bulunduran, taşıyan...
pitoresk: Durumu ve görünüşü resim konusu olmaya değer...
marjinal: Toplum dışında yer alan...
determinist : Belirlenimcilik felsefesine bağlı olan kimse, belirlenimci...
angaje atmek : birini söz veya yazı ile bağlamak...
karakterize : Ayırıcı niteliği ortaya konulmuş...
varyant : bir olayın aslından az çok ayrılan değişik biçimli olanı..
bilişsel : Bildik, tanıdık...

İse;

Soru: Doğruluğu ve gerçekliği tek yanlı olarak yalnızca hareketlerin sonuçları ve başarıları ile değerlendiren bir Bir gemideki malları göstermek için kaptan tarafından boşaltma işlemlerinin yapılacağı gümrük idaresine verilen listecinin gerçek olarak var olan hayaline öykülenen yaptırımları Ayırıcı niteliği ortaya koyabilen kurumların tümünü gerçekleyebilme yetkisine (yetisine) sahip olan bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilsede içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilindik algılanması söz konusu olduğunda durumu ve görünüşü resim konusu olmaya değer bir tarzda birini söz veya yazı ile bağlayabilme kapasitesine sahip olan nedir ?...

bu soruyu bende sordum kendime cevabım evetti:Roflol:

Manifesto:Bir gemideki malları göstermek için kaptan tarafından boşaltma işlemlerinin yapılacağı gümrük idaresine verilen liste...
Pragmatist : Doğruluğu ve gerçekliği tek yanlı olarak yalnızca hareketlerin sonuçları ve başarıları ile değerlendiren...
Edimsel :gerçek olarak var olan...
İmge: hayal, düş...
haiz:Bir şeyi olan, elinde bulunduran, taşıyan...
pitoresk: Durumu ve görünüşü resim konusu olmaya değer...
marjinal: Toplum dışında yer alan...
determinist : Belirlenimcilik felsefesine bağlı olan kimse, belirlenimci...
angaje atmek : birini söz veya yazı ile bağlamak...
karakterize : Ayırıcı niteliği ortaya konulmuş...
varyant : bir olayın aslından az çok ayrılan değişik biçimli olanı..
bilişsel : Bildik, tanıdık...

İse;

Soru: Doğruluğu ve gerçekliği tek yanlı olarak yalnızca hareketlerin sonuçları ve başarıları ile değerlendiren bir Bir gemideki malları göstermek için kaptan tarafından boşaltma işlemlerinin yapılacağı gümrük idaresine verilen listecinin gerçek olarak var olan hayaline öykülenen yaptırımları Ayırıcı niteliği ortaya koyabilen kurumların tümünü gerçekleyebilme yetkisine (yetisine) sahip olan bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilsede içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilindik algılanması söz konusu olduğunda durumu ve görünüşü resim konusu olmaya değer bir tarzda birini söz veya yazı ile bağlayabilme kapasitesine sahip olan nedir ?...

Allah seni napmasın kız... Oturdun sen de mi uğraştın... naniknanik:teytey:

Suavea gereksiz işlerle uğraşmışsın ama benden de yeşil oyu(rep) kaptın yani.

Ama realistim sen de hep çalışmadığımız yerden soruyon,napalım bu seferki böyle olsun,bir dahakine soruya seçenekler de ekle ki biz de D)HİÇBİRİ falan diyebilelim yani.

Back