Gelinlik Modelleri Dünyanın En Uzun Gelinlikleri

BENFINDIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
594
3
96
Diğer
Bu Çinlilerden korkulur valla. Tam 200.8 metre uzunluğunda bir gelinlik yapmışlar(ilk resimdeki gelinlik). Aslında 2008 metre olarak planlanan gelinliği zor olacağından dolayı 200.8 metre olarak yapmaya karar vermişler.
Kuyruk genişliği 3 metre olan gelinliğin ağırlığı ise 100 kg. Bu gelinlikle oynadığınızı düşünsenize:) Fotoğraf çekimleri için ise gelinliği hazırlamak için beş saat sürmüş. Böyle bir gelinlik diktirmek ister misiniz?

Bu kadar uzun gelinlik giyinem ki nola? fisfisfis
Allah'ım ya kendileri ufaklar kısalar ya herşeyin büyüğünü uzununu yapıyorlar :roflol: :roflol:

rahat rahat döktüremedikten sonra gelinlik ne ise yarar hele benim gibi kurtlu bir gelinseniz hic olmaz:))

o kadar kumas haracamaya ne gerek var ona vercem paraya bır tane daha gelınlık dıktırır ıhtıyacı olana hedıye edırım valla

bende gelinliğimin uzun kuyruğu olsun diye hayal etmiştim öyle diktirdim ama bu çinliler mi japonlar mı artık abartmışlar her zaman ki :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…