• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dunyanin en iyi kozmetik urunu odulunu bu yag kazanmis

ozianna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
246
158
103
Diğer
Selam arkadaslar,

Resmini yapistirdigim yagdan ben 1 tane almistim ve artik olmazsa olmaz kozmetik urunlerimden bi tanesi oldu bu. 7 tane yagin karisimi sadece bu ve icinde parfum olmamasina ragmen parfum kokusu var o yaglarin kokusuymus. Gercekten cilde inanilmaz bi yumusaklik ve pruzsuzluk veriyo kadife gibi oluyo sanki. Bunu bi yerde bulursaniz numunesini elinize surun ve deneyin daha sonra alin.

Nerede kullanilcak derseniz yuz, cilt, sac ne isterseniz saclari da yumusatiyo ama bi fiskiye sadece. Ve bu yag diger yaglar gibi yapis yapis bi his de vermiyo suruldugu anda cilt emiyo yagsiz bi dokunus oluyo ama sadece cilde parlaklik ve yumusaklik veriyo. Ben gece kremime de karistiriyorum badem yagiyla bundan.

Sevgilinizle bulusmadan once vucut losyonunuza badem yagi ve bunu da karistirip surerseniz kadife gibi bi ciltle karsisina cikarsiniz :-) benden soylemesi

Eklentiler

• yag.png
    yag.png
    567,2 KB · Görüntüleme: 415
Bu yağ yüz için veya bacaklar için kullanılırsa tüylenme yapar mı acaba

ben de uzun zaman önce hakkında övgüler duymuştum ama alıp denemedim çok fazla kullanıcı yorumuna rastlayamadım

Başlığı görür görmez kesin nuxe dur dedim☺️ gerçekten mükemmel bir yağ özellikle yaz aylarında kuruyan cildime sürüyorum, genel olarak da cilt bakımı&makyaj temizleyici vs olarak da süper, muhteşem kokusu da cabası.

Selam arkadaslar,

Resmini yapistirdigim yagdan ben 1 tane almistim ve artik olmazsa olmaz kozmetik urunlerimden bi tanesi oldu bu. 7 tane yagin karisimi sadece bu ve icinde parfum olmamasina ragmen parfum kokusu var o yaglarin kokusuymus. Gercekten cilde inanilmaz bi yumusaklik ve pruzsuzluk veriyo kadife gibi oluyo sanki. Bunu bi yerde bulursaniz numunesini elinize surun ve deneyin daha sonra alin.

Nerede kullanilcak derseniz yuz, cilt, sac ne isterseniz saclari da yumusatiyo ama bi fiskiye sadece. Ve bu yag diger yaglar gibi yapis yapis bi his de vermiyo suruldugu anda cilt emiyo yagsiz bi dokunus oluyo ama sadece cilde parlaklik ve yumusaklik veriyo. Ben gece kremime de karistiriyorum badem yagiyla bundan.

Sevgilinizle bulusmadan once vucut losyonunuza badem yagi ve bunu da karistirip surerseniz kadife gibi bi ciltle karsisina cikarsiniz :-) benden soylemesi
Bu nuxe yağı yıllar önce kullandım şuan loreal ın mucizevi yağını cildim için kullanıyorum çok daha memnunum tabi nuxe çok yönlü bir ürün saç vs içinde kullanıyor

Bu yağlar bende çok sivilce yapıyor ağır geliyo galiba yüzüme bi tek serum şeklinde sinozun c vitaminini kullanabiliyorum çok iyi geliyo nem dengesi için bu da ilgimi çekti ama kesin sivilce yapar

Back