7 haziran seçim sonucundan ve sayımından memnun muydunuz?Keske sayim konusunda da icimiz rahat olsa...
referandumdan evet çıkarsa yeni trent bu olacaktır7 haziran seçim sonucundan ve sayımından memnun muydunuz?
Degildim. Ama ozellikle Ankara yerel secimlerinden memnun degildim.7 haziran seçim sonucundan ve sayımından memnun muydunuz?
Sandık başında olan ve partileri temsil eden kişiler su koyvermezlerse, işlerini büyük bir ciddiyetle yaparlarsa hiç bişey olmaz. Secsis sisteminde hile yapamazlar diye acıklama yaptı TMMOB. Islak imzalı tutanaklar çok önemli. Oy verip oylarımıza sahip çıkarsak bu iş tamamdır:))Keske sayim konusunda da icimiz rahat olsa...
Iste beni en cok dusunduren yurtdisi oylari. Gurbetcilerden buyuk oranda evet cikar ama Amerika mesela? O sandiklar nerelerde bekletiliyor neler oluyor baslarina neler gelecek onceden oldugu gibi? Sorular sorular..Sandık başında olan ve partileri temsil eden kişiler su koyvermezlerse, işlerini büyük bir ciddiyetle yaparlarsa hiç bişey olmaz. Secsis sisteminde hile yapamazlar diye acıklama yaptı TMMOB. Islak imzalı tutanaklar çok önemli. Oy verip oylarımıza sahip çıkarsak bu iş tamamdır:))
Gerçi karşı taraf vukuatlı, yurtdışında oy çalmaya, hileye hurdaya başladılar bile ama yapacak bişey yok. Allah çarpsın onları...
Bu arada SURİYELİ leri unutmuş olacaksınız ki kimse değinmemiş.
Ülkemizde yaşayan SURİYELİLER de vatandaş olduğu için oy kullanacak e yani ölümden kurtulup karınlarını doyurup birde hayır diyecek değiller ya ; alın size %5 daha ,ne oldu oran %55 .
Sanırım sizin hayır oranı %45 e kadar düşecek benden söylemesi.
Beleşe kim oy vermez...
Defolup gitsinler ülkelerine boş beleş yaşayıp aç karınları doyuyor ülkemde..
Çok mutlu oldun demi oy gelecek diye...
hayırlı olsunSöylenecek çok şey var da artık 657ye tabiyim. Başımı yakmiyim
Tesekkur ederimhayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?