- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
tulum olan karadeniz müzikleri ve karadeniz şivesine daha çok. mesela celiyrum cideyrum ...
Su son sozlerine kadar bir sey yoktu ama simdi birden okuyunca bende garip oldum
İnsan alistira alistira yazar :/ :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tulum olan karadeniz müzikleri ve karadeniz şivesine daha çok. mesela celiyrum cideyrum ...
Benim abim ondan sonrayım diye beni öldürmeye çalışıyodu galiba. Kıskanç dana. Hayır 7 yedi kardeşiz zaten elini sallasan kıskanacak kardeşe çarpıyosunhah anladım seni ben böyle uzun hava söylenirken arkada sürekli dığğnnnn diye bi ses geliyo boğuk falan anladım tamam... bak senin durum da benden farklı değilmiş demek ki sen de takipte kal arkadaşım
ahaha çok güldüm ya bende böyle bi abi kuzen falan yok da dayılarım çok fırlamaymış belki onlardandır anneme bi sormam lazım
aaa bak doğru bunu gerçekten farkedememiştim... acaba tik değil de ne ola ki
Su son sozlerine kadar bir sey yoktu ama simdi birden okuyunca bende garip oldum
İnsan alistira alistira yazar :/ :/
Benim abim ondan sonrayım diye beni öldürmeye çalışıyodu galiba. Kıskanç dana. Hayır 7 yedi kardeşiz zaten elini sallasan kıskanacak kardeşe çarpıyosun
Bi gece de bana 'Kurt adam' diye dizi vardı onu izletti. Sabaha kadar uyuyamadım.
Ertesi gece tuvalete kalkmamı beklemiş sinsice. Tuvaletten çıktım,koridorun sonunda pusuya yatmış. Babam ablama bit pazarından gri bi kürk almıştı. Onu da üstüne geçirmiş.
"Böööööeeeeeeeee"dedi ve ben koptum dünyadan...
O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı
Büyüdü ablası baytar oldubak diyrum ya yazarken bile kaşınıyorum
çok çılgın bir abin varmış anam evlerden ırak büyüynce düzeldi mi bari
Büyüdü ablası baytar oldu
Ama hala elimizi tekmeleyip elmamızı savurmaya,gazete ya da kitap okurken aniden kırlent atıp cinlere düşürmeye devam ediyo
Hem guldum hem uzuldum yanlis anlama bende de benzer birsey var ne zaman kotu sesli birisi sarki soylese her zaman tuylerim diken diken olur artik o kisinin ozguvenine mi sasiyorum da oluyor yoksa asiri empati kurup onun yerinemi utaniyorum da boyle oluyor bilmiyorum valla..Evet kızlar ve ablalarım...
Dünya'nın en acayip tikine sahibim.
Karadeniz müziklerini şivesini duyduğum anda ellerim kupkuru oluyor böyle kadifeye dokunmuş gibi kaşınıyor. Bu tip birşey daha önce kimsede duymadım. Bana çok aptalca geliyor ama engel olamıyorum istemsizce bunları duyduğumda yüzüm limon yemiş gibi ekşiyor.
Karadenizli falan da değiliz hayatımda bir karadenizlinin travması da yok... Ama neden böyle anlamıyorum.
Aranızda benim durumumda olan var mı ya da bu tip bir tanıdığınız ? Biryerde hayatımı zorlaştırma evresine girdi bu durum çünkü.
Sizce neler yapabilirim? Bunu düzeltme yolu var mı ? Genel olarak bu tik mi değil mi bilmiyorum ama böyle bir davranışı düzelten bir tanıdığınız ya da başvurmam gereken bir uzman vesaire var mı ?Çok teşekkürler...
Not: Hiçbir etnik grubu aşağılama amacı gütmemekteyim, aksine çok severim. Konu sağlığa da uymuyor bdvye de biliyorum ancak nereye açsam kestiremedim.
Herkese teşekkürler...
Hem guldum hem uzuldum yanlis anlama bende de benzer birsey var ne zaman kotu sesli birisi sarki soylese her zaman tuylerim diken diken olur artik o kisinin ozguvenine mi sasiyorum da oluyor yoksa asiri empati kurup onun yerinemi utaniyorum da boyle oluyor bilmiyorum valla..
Bende tik değil ama karadeniz müziğini duyar duymaz bende sinirleniyorum aşırı derecede.
Seninkine benzer birkaç tepkim var ama takıntı halinde değil
Sen bir karadeniz müziği aç klozetin kenarına çöm.
Miden bulanıyormuşya duydugunda dinleye dinleye çıkar içindekileri. Al sana diyetsiz zayıflama. Madem çözümü yok bari işe yarasın.
Not:Evde denemeyiniz.
Dua ette bir karadenizliye aşık olma canım
Bence o kişinin adına utanıyorsunuz ondan oluyor çünkü aynısı bana da oluyor :)Hem guldum hem uzuldum yanlis anlama bende de benzer birsey var ne zaman kotu sesli birisi sarki soylese her zaman tuylerim diken diken olur artik o kisinin ozguvenine mi sasiyorum da oluyor yoksa asiri empati kurup onun yerinemi utaniyorum da boyle oluyor bilmiyorum valla..
Bende biri elini kıyafetine halıya koltuğa falan sürttüğün çıkan sesten huylanırım. Titreme gelir gerilirim. Bilmesinler dalga geçerler diye kimseye söylemem. Ama bazen gözümden yaşlar falan gelir dayanamam.
Kendime garip derdim sen benden garipmişsin
Düşünüyorum düşünüyorum da tik bulamadım kendimde. Gamsız gamsız yaşıyorum valla sülalem rahat
Bu tik mi bilmiyorum ama ben saten kumaştan yapılmış şeylerden nefret ediyorum, satene elim değince baştan ayağı terliyorum birden ensemde bir ürperti oluyor. Satenle ilgili bir travmatik durumum da olmadı neden bilmiyorum
Evet takıntı daha doğru :)sülalesi raad
tik değil de takıntı daha doğruymuş öyle diyorlar :)
Evet takıntı daha doğru :)
Bu tik mi bilmiyorum ama ben saten kumaştan yapılmış şeylerden nefret ediyorum, satene elim değince baştan ayağı terliyorum birden ensemde bir ürperti oluyor, tüylerim diken diken oluyor oyyy.Satenle ilgili bir travmatik durumum da olmadı neden bilmiyorum
O ürperti bende de oluyor ama benimki hoşlaşmamdan kaynaklı haşin duygular yani