ben artık evde sigara içtirmiyom evdeki lambaların hepsini tasarruflu kullanıyoz artık gerekmedikçede lamba açmıyoruz gereksiz sularıda açmıyoruzz
topiğin hayırlı olsun canım.
bizde su konusunda özellikle çok hassas davranıyoruz hayatım.
gereksiz suları açık bırakmıyoruz cancağazım.
canım güzel bir konuu bizde sigara içen yok ben evimde de içirmiyorum evdeki lambalarım beyaz tasarruflu olan lambalardan zaten benim açık kalan ışıklara hobim var nerde olursam olayım mutlaka kapatırım çamaşır tam dolmadan açmam makinayı ve akşam geç açarım hep makinayı daha çok var aklıma gelen bunlar şimdilikvereliniortakvereliniortak
biz de tasarrufluu lamba kullanıyoruzzzz!!!a.scanım güzel bir konuu bizde sigara içen yok ben evimde de içirmiyorum evdeki lambalarım beyaz tasarruflu olan lambalardan zaten benim açık kalan ışıklara hobim var nerde olursam olayım mutlaka kapatırım çamaşır tam dolmadan açmam makinayı ve akşam geç açarım hep makinayı daha çok var aklıma gelen bunlar şimdilikvereliniortakvereliniortak
selammm!!!opuyorumnanaktan
benn sigarayıı bıraktımm gelecekk nesilleree örnekk olabilkmekk içinn ve de kendim için!
az önce eşimm bütün öğrencileriinii toplayıpp sahilee çevree temizliğinii gittilerr kızımı da götürdüüü!!!gamyoncuiremsu
çöplere ve atıklara çokk dikkatt etmeye çalışıyorummm!!!
sonraaa suyumuzuu dikkatlii kullanalımmm!!!
benn kullanmaya çalışıyorummm ama ne kadar başarılıyımm tartışılııırr!!!!:1rolleyes:
bir de şuu hava kirliliğii kafama çokk takılıyoo özelliklee kışın kömür kullanılan illerdee çokk kötüü bunaa el atmak lazımm!!!!a.sbir dee ormanlarımızaa çokk önem vermeliyizz diye düşünüyorumm maalesefff bu konuda çok duyarsızız!!:1no2:eeee nasılımm amaaa bayaa dikkatt etmeye çalışıyomuşummm de miii???yerimseniben
Gazlı ,sprey tipli deodorantlardan kullanmıyorum.. Kullananlarıda uyarıyorum... Ozon tabakasını delmeyin diyerekten
Canım topiğin hayırlı olsun
Gercekten önemli bi konu ama bunun geyiği olmaz ciddi bi mesele
Gelecek nesillere güzel bi dünya bırakmak için daha dikkatli ve tasarruflu olmalıyız:sm_confused::sm_confused:
Odada işim bittiğinde ışıkları kapatırım...Elde bulaşık yıkamak su sarfiyatına neden oluyormuş....elde gerekmedikçe yıkamıyorum....ev işlerini mümkün olduğunca gündüz yaparım gece elektrik sarfiyatı fazla olmasın diye....çalışmayan aletleri fişte bırakmam, az da olsa elektrik çekiyormuş....